Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Niujorke gyvenanti Monika Falcon rudenį sutiko Kaune: renginyje stebino atviru įvaizdžiu

Mūsų šalyje tęsiantis ypatingai šiltiems orams ir kauniečiai laiką leidžia atvirose erdvėse. Penktadienio vakarą buvo galima išvysti vasariškomis nuotaikomis gyvenančius miestiečius, pramogaujančius Laisvės alėjoje. Čia buvo galima sutikti ir puikia nuotaika trykštančią operos solistę Moniką Falcon.

„Labai džiaugiuosi tokia ilga ir vis dar nesibaigiančia vasara, nors man patinka visi keturi metų laikai“, – šypsodamasi sakė dažnai Lietuvoje viešinti operos solistė Monika Falcon, žavioji dainininkės Giulijos Baužienės dukra.

Ji šiltą penktadienio vakarą vakarojo Kauno Laisvės alejoje esančios galerijos-restorano „Soul Laisvė” lauko terasoje. Žinoma moteris sakė, kad visuomet jaučianti sentimentus šiai alėjai, mat joje praleido visą savo jaunystę – mokėsi J.Gruodžio konservatorijoje, dirbo Kauno muzikiniame teatre.

Valdo Kairio nuotr./Monika Falcon
Valdo Kairio nuotr./Monika Falcon

„Kai norisi atsipalaiduoti ir pasivaikščioti, tikrai labai smagu prasieiti po Laisvės alėją, prisėsti jaukioje lauko terasoje ir išgerti skanios kavos“, – sakė Monika. Tądien moteris vilkėjo ilgą žalsvos spalvos suknelę su įspūdinga iškirpte, buvo pasipuošusi augalų motyvų papuošalais. „Kuomet galime džiaugtis šiltais orais, man patinka vilkėti sukneles, Tiesa, net ir žiemą jas nešioju“, – šypsodamasi teigė Monika.

Gurkšnodama gaivius vasariškus kokteilius, M.Falcon, pramogaudama lauko terasoje, klausėsi didžėjaus atliekamų lotyniškų ritmų. Nors ji esanti rimtosios muzikos atlikėja, moteriai patinka atsipalaiduoti ir pagal šiuolaikinius ritmus. Lotyniškos melodijos šioje galerijoje-restorane skambės ir šeštadienio pavakarę, tad kauniečiai bei miesto svečiai ir toliau galės mėgautis saulėta vasariška nuotaika Laisvės alėjoje.

Valdo Kairio nuotr./Monika Falcon
Valdo Kairio nuotr./Monika Falcon

Kaip sakė M.Falcon, šį rudenį trumpiau ar ilgiau ji praleisianti Lietuvoje, nes turi nemažai koncertų drauge su mama, dainininke Giulija. Be to, M.Falcon laukia ir didžiulis solinis rečitalis drauge su orkestru, kuris vyks lapkričio 8 d. Raudondvario dvare. Po visų rudeninių darbų M.Falcon sparnus kels į Niujorką, kur šiuo metu yra moters namai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi