Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

„No theatre“ sezono atidaryme – išbandymai scenos ir ekrano žvaigždėms

Režisieriaus Vido Bareikio vadovaujamas teatro judėjimas „No theatre“ savo gerbėjams paruošė teatro ir muzikos staigmenų kupiną sezoną. Pirmoji iš jų – jau šį šeštadienį startuojanti DĖŽĖ - interaktyvus pokalbių, improvizacijų bei muzikos šou, kurio metu žiūrovai turės galimybę susitikti ir kalbinti visuomenei žinomus žmones bei improvizuoti drauge.  
Gerūta Griniūtė, Vidas Bareikis, Maria Damaševičiūtė
Gerūta Griniūtė, Vidas Bareikis, Maria Damaševičiūtė / Asmeninė nuotr.

„No theatre“ komanda žada, kad žiūrovus stebins ne tik ypač muzikalios bei kūrybingos staigmenos iš dėžės, bet ir, pirmiausia, netikėti, intriguojantys svečiai. Pirmojoje dėžėje pasirodys trys visiškai skirtingi ir žavūs scenos bei ekrano žmonės, pasiruošę atviriems pokalbiams – režisierius ir scenaristas Tadas Vidmantas, laidų vedėja Gerūta Griniūtė bei scenos princo Ryčio Cicino šokėja Maria Damaševičiūtė.

Kiekvienas iš laidos dalyvių ne tik dalinsis savo patirtimi ir istorijomis, bet ir priims „No theatre“ aktorių jiems metamus improvizacinius iššūkius.

Asmeninė nuotr. /Maria Damaševičiūtė
Asmeninė nuotr. /Maria Damaševičiūtė

Į atidarymą atvykę žiūrovai susipažins ir su naujaisiais „No theatre“ aktoriais, pristatysiančiais savo autorinę muzikinę kūrybą, o pats renginys tuo nesibaigs – kiekvienas, atvykęs į atidarymą, taps svečiu atidarymo vakarėlyje, kuriame galės iš arčiau susipažinti su atsinaujinusia „No theatre“ trupe, režisieriumi V.Bareikiu bei visa teatro judėjimo komanda.

Teatro gerbėjams atidarymo metu bus pristatytos ir artimiausios premjeros, kurių pirmoji – „Būtis nr. 2“ bus rodoma jau lapkričio 2 bei 4 dienomis.

„Labai džiaugiuosi, kad mūsų intensyvus keleto metų darbas su jaunaisiais aktoriais davė vaisių ir šiandien žiūrovus galime pakviesti į pilnavertį, profesionalų ir labai linksmą šou. Pasiruošimą jam nuolat lydi juokas – viliuosi, jog šia pozityvia energija užsikrės ir kiekvienas į „Dėžę“ atvykęs žiūrovas.

Tikėkitės visko: linksmų ir įkvepiančių pokalbių, dar negirdėtų ir – garantuoju – ateityje labai populiariais tapsiančių aktorių muzikinių kūrinių bei čia ir dabar gimstančių improvizacijų, į kurias bus įtrauksime ne tik šou svečius, bet ir žiūrovus“, – sako V.Bareikis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pastatus įdomiais daro ne tik fasadai: kodėl svarbu, kad jie galėtų pasakoti istorijas?
Reklama
Gal pats metas dalyvauti „Saulėlydžio“ sagos maratone? Visos dalys jau „Telia Play“ platformoje
Reklama
Parama gamtai gali būti ir tvaresnė, ir stilinga: „Lidl“ ir Lietuvos jūrų muziejus pristato unikalią suvenyrų kolekciją
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Užsisakykite
15min naujienlaiškius