Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Oksana Pikul prakalbo apie draugystę su Monika Kvietkute: „Todėl ir likome koncertuoti tik dviese“

Verslininkė, makiažo specialistė ir atlikėja Oksana Pikul dar šiemet tapusi geros draugės bei scenos partnerės Monikos Kvietkutės sūnaus Gabrieliaus krikšto mama, atvirai pripažįsta – retai tenka sutikti žmogų, su kuriuo per gyvenimą be pykčių kartu gali eiti net keliolika metų. Neseniai iš bendrų atostogų prabangiame viešbutyje su Monika ir judviejų sūnumis sugrįžusi Oksana džiaugiasi – jau daug metų svajojo išvykti į kelionę, kurioje galėtų mėgautis moteriškais pokalbiais, juoku ir smagiausiu laiku, nei minutės negalvojant apie darbus. Oksana pasidalino kelionės įspūdžiais ir atskleidė, kodėl judviejų su Monika draugystė atlaikė ilgų metų išbandymus.

„Veiklų tikrai daug, turėti verslą atima labai daug laiko. Dažnai pajaučiu, kad kažko nespėju, kažką tenka padaryti pusę kojos, kažką pamirštu ar kažkam atsakymą nukeliu savaitei. Miegas vos po penkias valandas ir krūva neišspręstų klausimų kartais taip išvargina, kad galvoji, jog tikrai atėjo laikas turėti papildomos jėgos. Tačiau tada viską pergalvoju ir suprantu, kad vis tiek niekas geriau už mane nepadarys ir vėl įsisuku į tą užburtą darboholizmo ratą. Vasara buvo dar įtemptesnis laikotarpis – padaugėja ir koncertų, todėl su Monika abi nusprendėme, kad šį sezoną būtų geriausia uždaryti ramiu poilsiu taip, kaip dar niekada nesiilsėjome“, – pasakoja Oksana.

Asmeninio archyvo nuotr./Oksanos Pikul ir Monikos Kvietkutės atostogos
Asmeninio archyvo nuotr./Oksanos Pikul ir Monikos Kvietkutės atostogos

Ilgai laukta kelionė į Turkiją tapo pirmąja judviejų bendra išvyka skirta poilsiui. Stebisi ir pati Oksana – kartu su Monika prisiminė, jog paskutinį kartą „moteriškoje“ kelionėje kartu buvo net prieš vienuolika metų, kuomet į Turkiją vyko su tuomet gyvavusia „Pop Ladies“ grupe.

„Į užsienį su Monika esame vykusios ne kartą. Tačiau visais kartais – darbo tikslais, turėdavome koncertuoti ir laiko poilsiui nepasilikdavome. Ilsėtis kartu buvome taip seniai, kad apie šias atostogas jau ilgai svajojom – norėjom ramybės, poilsio, kokybiško laiko su sūnumis, gero maisto ir įdomios veiklos vaikams. Pasitarusios su kelionių operatoriumi „Coral Travel“ pasirinkome „Nirvana Mediterranean Excellence“ viešbutį Turkijoje. Tiek gerų emocijų jau seniai neturėjome – dienas leidome atokiai nuo kitų prie privataus baseino, ilgai kalbėjomės, juokėmės, mėgavomės maistu, pramogomis, pačios vaikams rengdavome nardymo čempionatus. Likau sužavėta tiek žaliuojančia viešbučio teritorija, tiek veiklomis vaikams – nuolat dirbantys animatoriai, skirtingi užsiėmimai, užduotys, žaidimai – nei sekundei nereikėjo galvoti kuo užimti berniukus“, – kelionės įspūdžiais dalinasi Oksana.

Paklausta, ar renkantis veiklas atostogų metu nekilo nesutarimų – Oksana tik nusijuokia ir atskleidžia netikėtą faktą – per daugiau nei keturiolika metų trunkančią judviejų draugystę, žinomos moterys nebuvo susipykusios nei karto.

„Kelionėje abi norėjome to paties – gražios aplinkos, aukštos kokybės aptarnavimo, ramybės ir daug skanaus ir gero maisto neskaičiuojant kalorijų. Išsirinkome aukščiausius kokybės standartus atitinkantį viešbutį, kuris akivaizdu, kad taip visų rekomenduojamas tikrai ne veltui. Mūsų norai su Monika dažnai sutampa, esame daug kuo panašios. Pamenu, kad mūsų pažintis prasidėjo tikrai per šou verslą, kuomet Monika dar buvo labai jauna. Bet jau tada mane patraukė jos šiltas bendravimas, nuoširdumas ir atvirumas. Tokių žmonių sutikti gyvenime pasiseka tikrai ne dažnai. Paprastai, kai tenka dirbti moteriškose kompanijose, nesutarimų pasitaiko tarp visų, o mes – per tiek metų nesame susipykusios nei vieno karto. Visada randam kompromisus, bet gal dėl to, kad puoselėjam tas pačias vertybes, taip pat auklėjame vaikus, turime bendrus interesus. Niekada nejaučiame viena kitai jokios konkurencijos, priešingai – džiaugiamės viena už kitą. Galbūt todėl ir likome koncertuoti tik dviese, nes taip mums – lengviausia“, – pasakoja Oksana.

Asmeninio archyvo nuotr./Oksanos Pikul ir Monikos Kvietkutės atostogos
Asmeninio archyvo nuotr./Oksanos Pikul ir Monikos Kvietkutės atostogos

Kalbėdama apie tolimesnius planus scenoje, į savo grožio verslą daugiausiai laiko investuojanti moteris tik šypsosi: „Suprantu, kad planuoti savo laiką muzikoje gali tie, kuriems tai visas gyvenimas. Mums su Monika – tai papildoma veikla, o už vis labiausiai – geras ir smagus laikas kartu. Ir kol dar galime juo džiaugtis ir linksmintis – kodėl gi ne?“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas