Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Oksana Pikul tapo kolekcijos veidu: įsiamžino gundančioje kalėdinėje fotosesijoje

Artėjant šventiniam laikotarpiui, Oksana Pikul tapo kalėdinės kolekcijos veidu. Moteris neslėpė, jog šių švenčių ji itin laukia, tad fotosesijos metu stengėsi sukurti šventišką nuotaiką.
Oksana Pikul
Oksana Pikul / Adamo Aleksejėvičiaus nuotr.

„Kalėdų metas – nepaprastai šiltas ir mano labai laukiamas metų laikas! Todėl mano mylimam ir talentingam draugui Adamui pasiūlius įgyvendinti jo kuriamų rūbų šventinį įvaizdį labai apsidžiaugiau, aš taip pat buvau jo pirmosios kolekcijos veidu“, – teigė O.Pikul.

Anot jos, moteriai puikiai pavyko perteikti pakilią, žaismingą ir šventišką nuotaiką. „Nuotraukos pavyko ypač linksmos ir šventiškos“, – sakė ji ir pridūrė esanti didelė kolekcijos gerbėja.

O.Pikul kalėdinė fotosesija – galerijoje:

Fotografas, pristatantis ir kalėdinę kolekciją, užsiminė, jog apskritai dirbant su Oksana geros nuotaikos niekada netrūksta.

„Kaip ir pernai, taip ir šiemet šventinės fotosesijos ir kolekcijos veidu pasirinkau ją. Kaip smagu, kad 2014 metais, fotosesijos metu užsimezgusi draugystė su Oksana nesibaigė – Oksana visada sutinka stotis prieš mano objektyvą, fotografuoju visas jos šeimos šventes, jaučiu jos pasitikėjimą mano skoniu“, - kalbėjo fotografas.

VIDEO: Aleksejėvič Adam clothing CHRISTMAS COLLECTION | Backstage

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant