Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Oksanos Pikul atostogų kadruose – sportiškos kūno linijos ir Kipro vaizdai

„Laiką praleidome labai šauniai“, – spalio mėnesį praūžusias atostogas Kipre su sūnumi Dominyku, mama ir draugėmis prisimena Oksana Pikul. Socialiniuose tinkluose pasidalyti moters kadrai jau kuris laikas sekėjams kėlė lengvą pavydą – ir dėl saulėto Kipro vaizdų, ir dėl demonstruojamų sportiškų Oksanos kūno linijų.
Oksana Pikul
Oksana Pikul / Asmeninio albumo nuotr.

„Viskas prabėgo puikai, buvo labai gera pasiilsėti ir pasibūti ten, kur šilčiau nei Lietuvoje, atsipalaiduoti nuo darbų“, – 15min komentuoja iš atostogų Kipre grįžusi Oksana Pikul.

Moteris su savo sūnumi, mama ir bičiulėmis laiką leido šiaurinėje Kipro dalyje, „Maldives Homes“ apartamentuose. Beje, pasirinkta lokacija galbūt netyčiom nulėmė ir tai, kad kompanija gavo dar daugiau poilsio, nei planavo.

„Prisiskambinti man buvo beveik neįmanoma, bendrauti galėjau nebent per soc. tinklus, nes nebuvo ryšio. Todėl tai buvo tikras poilsis. Mažyliui jis taip pat labai patiko, jis maudėsi kartu su močiute“, – šypsosi žinoma moteris.

Kelione į Kiprą O.Pikul liko tikrai nenusivykusi: „Laiką praleidome labai šauniai, mielai čia dar sugrįžčiau.“

Žinoma moteris sutiko su 15min pasidalyti ir savo atostogų akimirkomis.

„Laimė nėra gauti viską, ko nori, laimė yra džiaugtis viskuo, ką turi“, – šalia vieno iš kadrų rašė O.Pikul. Čia ji pozuoja su bikiniu, nuotraukose matyti ir sportiškas moters presas.

Kitame iš kadrų O.Pikul pozuoja Kipro gamtos apsuptyje. „Esu užauginta būti nepriklausoma moterimi“, – instagrame rašo ji.

Žinoma moteris pasidalijo ir vaizdas iš apartamentų, kuriuose jai su kompanija teko apsistoti.

Kitose nuotraukose Oksana žymėjo ir savo draugę Laurą, kuriai negailėjo gražių žodžių: „Su Tavim visada gera! Nors į pasaulio kraštą! O dar kai mamos bei vaikai drauge, neįkainojamas laikas kartu!“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas