Su 15 diena! Metinė prenumerata vos 7,99 Eur+DOVANA
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Oskaras Koršunovas: „Bartas į rojų pateks. Tik, žinoma, prieš tai labai kentės skaistykloje“

Lietuvą krečiant seksualinio priekabiavimo skandalui, kuomet dvi menininkės garsiai prabilo apie režisieriaus Šarūno Barto elgesį jų atžvilgiu, savo nuomonę išdėstė režisierius Oskaras Koršunovas, komentarą feisbuke pavadinęs „Kelionė į rojų. VIII dalis“.
Oskaras Koršunovas
Oskaras Koršunovas / D.Matvejevo nuotr.

Pirmadienį viešai prakalbus dar vienai nuo Šarūno Barto nukentėjusiai menininkei – dailininkei Paulei Bocullaitei, Vilniaus meras Remigijus Šimašius nusprendė nutraukti Šarūno Barto sutartį su savivaldybe ir nebepratęsti nuomos jo kino studijai „Kinema“.

„Mano požiūris į šią situaciją parašytas išsamiai feisbuke. Su Šarūnu pats nebandžiau susisiekti, nesame mes tokie geri draugai, pažįstami. Į tokius dalykus negaliu kištis“, – 15min sakė šiuo metu Italijoje viešintis Oskaras Koršunovas. Cituojame režisieriaus komentarą.

Kelionė į rojų. VIII dalis

„Bartas, žinoma, į rojų pateks. Genijams rojus anksčiau ar vėliau atveria duris. Tik, žinoma, prieš tai labai kentės skaistykloje. Skaistykla bus panaši į kino aikštelę. Viskas vyks labai lėtai, kaip ir Barto filmuose. Filmuojama vienu ilgu kadru.

Bartas, žinoma, į rojų pateks. Genijams rojus anksčiau ar vėliau atveria duris. Tik, žinoma, prieš tai labai kentės skaistykloje.

Operatorius bus Šimašius. Jis, žinoma, visą laiką šypsosis. Siužetas: Bartas ateina į kambarį. Ten sėdi ir į jį žiūri sužavėtu, be galo pagarbiu ir net viliojančiu žvilgsniu tokia merga. Bartas iš kišenės išsitraukia vyno butelį. Merga jį išgeria vienu mauku. Tada Bartas ją nurengia, jinai jam šiek tiek padeda, šiek tiek trukdo – tipo, kaip įprasta.

Tada Bartas ją paliečia, o ji kad suriks: „Bartai, tu man šlykštus!“ Išeina feminisčių choras ir skanduoja antiseksistinius šūkius. Bartas apsiverkia o merga ima laužti jam pirštus. Bartas iš skausmo čiumpa televizorių ir bėga su juo į kalną. Tada Šimašius pareikalauja kito dublio ir viskas kartojasi be galo be krašto.

Jeigu rimtai, man į Lietuvą baisu grįžti – Lietuvoje blogiau nei blogiausiam pragare. Normalius žmones užpuolė teisuoliai ir pjauna juos kaip avis.

Man į Lietuvą baisu grįžti – Lietuvoje blogiau nei blogiausiam pragare.

Tapinas visai išprotėjo – su chebryte terorizuoja menininkus su tuo savo „Sputniku“. Negi Tapinas nesupranta, kad menininkai yra labai užsiėmę žmonės ir tokiom nesąmonėm tiesiog neturi laiko?

Šimašiaus poelgis – beprecedentis. Kur tai nuves? Ar neatims iš manęs Šimašius, tarkime, teatro, pamatęs mane gatvėje išgėrusį?“, – rašė Oskaras Koršunovas.

TAIP PAT SKAITYKITE: Tamsūs liudijimai apie Š.Bartą: prie J.Steponaitytės prisijungė ir dailininkė P.Bocullaitė

TAIP PAT SKAITYKITE: Žinomi žmonės išreiškė palaikymą Š.Barto priekabiavimą patyrusiai aktorei: skatina nebetylėti

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant