Ir vasarą naujienų netrūksta. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

P.Gražulis inicijavo peticiją prieš Lietuvos dalyvavimą „Eurovizijoje“: „Tai LGBT politinis įrankis“

Į Europarlamentą patekęs Petras Gražulis ir toliau tęsia savo kovą prieš LGBT bendruomenę. Politikas šįkart inicijavo peticiją, kurią kviečia pasirašyti palaikančius mintį dėl Lietuvos pasitraukimo iš „Eurovizijos“ dainų konkurso.
Pertas Gražulis, Nebulossa, Olly Alexander, Nemo
Pertas Gražulis, Nebulossa, Olly Alexander, Nemo / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Petras Gražulis peticija pasidalijo feisbuke. Internetinį dokumentą pasirašė jau 1 170 žmonių.

„EUROVIZIJOS LIETUVAI UŽTEKS!

Mielieji, negalima nereaguoti į Jūsų prašymus ką nors daryti su Durovizija. Todėl inicijavau peticiją dėl Lietuvos pasitraukimo iš šio renginio.

Joje siūlau pasitraukti iš šio jau senai nebe dainų konkurso, kuris mums kainuoja šimtus tūkstančių. O atlikusias lėšas skirti šeimų renginiams!

Iš Eurovizijos jau pasitraukė Turkija, Vengrija, iniciatyva yra ir Latvijoje!

Kviečiu visus pasirašyti. Peticiją įteiksime Seimui, vyriausybei ir prezidentūrai“, – rašė Petras Gražulis.

Atsidarius peticijos nuorodą rašoma:

„Kiekvienais metais Lietuva išleidžia šimtus tūkstančių mokesčių mokėtojų pinigų Eurovizijos konkursui. Deja, šių metų Eurovizija įrodė, kad renginys jau nebeturi nieko bendro su dainomis.

Šis renginys tapo LGBT propogandos įrankiu, kurio metu vertinamos ne dainos ar atlikėjų gabumai, bet seksualinių iškrypimų demonstracijos ir jų šou elementai. Satanizmo seansai, homoseksualų, transeksualų, belyčių ir panašių asmenų paradai tapo Eurovizijos varikliu, kurį akivaizdžiai remia šalių selektyviai sudarytos komisijos. Faktas, kad renginyje buvo uždraustas Europos sąjungos vėliavos naudojamas, bet laisvai leidžiamos LGBT vaivorykštės apie Euroviziją pasako daugiau nei reikia.


Tenka konstatuoti, kad šis konkursas tapo LGBT politiniu įrankiu skleisti žalingą Lietuvai ideologiją. Todėl kviečiame Lietuvos valstybės vadovus kuo greičiau nutraukti dalyvavimą Eurovizijoje, kaip tai padarė Turkija, Vengrija, bei svarsto tai padaryti Latvija. O finansus skirti nacionaliniam šeimos renginiui skirtam tradicinių vertybių puoselėjimui. Toks renginys turėtų vykti tarptautinės šeimos dienos proga gegužės mėnesio viduryje“, – rašoma peticijoje.

Primename, kad ir Latvija po šių metų konkurso pradėjo svarstyti atsitraukimą iš „Eurovizijos“. Kaip rašo portalas bnn.news, „ManaBalss“ platformoje surinkta daugiau nei 11 300 Latvijos piliečių parašų, kad Latvija visam laikui pasitrauktų iš „Eurovizijos“ dainų konkurso, o finansavimas būtų skirtas sportui. Kadangi šią iniciatyvą pasirašė daugiau nei 10 tūkst. Latvijos piliečių, ji bus pateikta svarstyti Seimui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Reklama
Šekspyriška vasara Pakruojo dvare: spektakliai, kvapą gniaužiantys triukai ir įspūdingos gėlių kompozicijos
Užsisakykite
15min naujienlaiškius