Ir vasarą naujienų netrūksta. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

P.Skučas atskleidė, kaip baigėsi konfliktas su LNK žinių tarnybos vadovu: „Manau, teisybė triumfavo“

Buvusio televizijos žinių veido, renginių vedėjo Pauliaus Skučo ir LNK žinių tarnybos vadovo Rolando Aginto konflikte – atomazga. Teismo salės duris varstę vyrai rado būdą taikiai išspręsti nesutarimus. Tiesa, nors Paulius džiaugėsi sakydamas, kad „teisybė triumfavo“, visgi komentuodamas susiklosčiusias aplinkybes atskleidė, kad visa širdimi norėtų išrėkti daugiau.
Paulius Skučas
Paulius Skučas / Nerijaus Palucko nuotr.

Po taikos sutarties sudarymo buvęs žinių vedėjas Paulius Skučas pasidalijo įrašu, kuriame papasakojo, kas paskatino konfliktą tarp jo ir LNK žinių tarnybos vadovo Rolando Aginto. Istorija P.Skučas leido pasidalinti ir su Žmonės.lt skaitytojais.

„Bičiuliai, visi pažįstami bei nepažįstami, kuriuos aš esu sutikęs, ir kurie esate sutikę mane. Šį postą rašau dėl situacijos, kuri per pastaruosius metus buvo labai nemaloni man, artimiesiems, šeimai. Situacijos, kuri pareikalavo daug jėgų ir laiko ieškant teisybės bei supratimo kas, kodėl ir kokiu mastu galėjo bandyti pažeminti mano garbę ir orumą. Į daug klausimų atsakyta (kas ir kaip padarė, kad man būtų nemalonu, nepatogiau), o į kai kuriuos klausimus, matyt, atsakymo nesužinosiu niekados (kiek toli mane žeminanti info galėjo iškeliauti ir kas ją girdėjo).

Pauliaus Peleckio / BNS nuotr./Paulius Skučas
Pauliaus Peleckio / BNS nuotr./Paulius Skučas

Tikriausiai matėte, o gal ir ne, kad kai kurie portalai visai neseniai rašė apie mano konfliktą su buvusiu vadovu. Tai (mano iniciatyva) teko spręsti teisme civilinio ieškinio būdu. Tad šiandien noriu pasidžiaugti ir pasidalinti žinia, kad viskas išsisprendė labai greitai. Byla baigta su joje pasiekta abiejų šalių taikos sutartimi. Taikos sutarties duomenys yra konfidencialūs. Bet noriu pasakyti, kad taikos sutartis mane tikrai tenkina ir manau, kad teisybė triumfavo. Tik taip galiu komunikuoti šioje situacijoje, kad išlaikyčiau sutartas taisykles, nors visa krūtine išrėkti norėčiau žymiai daugiau. Bet. Tebūnie taip. Tad, bičiuliai, pirmiausiai dėkui už palaikymą, dėkui ir už nepalaikymą, taip tapo aišku, kas yra kas. Bet toks gyvenimas. Tiesiog niekam nelinkiu atsidurti tokioje situacijoje, į kokią buvau įtrauktas aš ir mano šeima. Prašau savo FB draugų susilaikyti nuo papildomų komentarų, kurie galėtų turėti neigiamą kontekstą vienos ar kitos šalies atžvilgiu. O savo palaikymą išreikšti tiesiog.

L.Vaičiulė ir D.Vaičiulis nuotr./Paulius Skučas
L.Vaičiulė ir D.Vaičiulis nuotr./Paulius Skučas

Gražios vasaros ir susimatysime visur, kur tik keliai suves. O dabar aš laisvas pasiūlymams – renginiams, projektams, naujoms laidoms, naujoms komandoms“, – socialiniame tinkle „Facebook“ rašė Paulius Skučas.

Žmonės.lt primena, kad į teismą P.Skučas buvo kreipęsis dėl galimai apie jį paskleistų tikrovės neatitinkančių, jo garbę ir orumą žeminančių duomenų pripažinimo tikrovės neatitinkančiais bei neturtinės ir turtinės žalos atlyginimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Reklama
Šekspyriška vasara Pakruojo dvare: spektakliai, kvapą gniaužiantys triukai ir įspūdingos gėlių kompozicijos
Užsisakykite
15min naujienlaiškius