Laisvas žodis nereiškia palaidas.  Prenumeratai iki - 60%
Išbandyti

Paaiškėjo atsisveikinimo su žuvusiu muzikantu Pauliumi Jaskūnu detalės ir artimųjų prašymas

Penktadienio rytą Lietuvos muzikos pasaulį apskriejo žinia apie šalyje garsaus bosisto Pauliaus Jaskūno netektį. Po kiek laiko bosisto sūnaus mama Digna Ivanauskaitė pasidalijo informacija, kada ir kur bus galima atsisveikinti su žuvusiu muzikantu.
Paulius Jaskūnas
Paulius Jaskūnas / Asmeninio albumo nuotr.

Socialiniame tinkle „Facebook“ P.Jaskūno vaiko mama pasidalijo širdį veriančiu pranešimu ir svarbia informacija.

„Norėčiau pabusti iš šito košmaro, bet deja jis tik prasideda...Su Paulium atsisveikinsim Jonavos laidojimo namuose RIMTIES NAMAI, Vaičiūno g. 45, nuo rytdienos 16.30, urna išnešama sekmadienį 14.00, pagerbkime jį vienu gėlės žiedu“, – rašė D.Ivanauskaitė.

Žmonės.lt primena, kad ketvirtadienį pasirodė informacija apie sostinės kieme rasto, galimai pro daugiabučio langą iškritusio vyro kūną. Penktadienį paaiškėjo, kad miręs vyras – garsus muzikantas Paulius Jaskūnas. Bosistas grojo grupėse „Žalvarinis“ ir „Upėlakis“, koncertavo su Marijonu Mikutavičiumi, Jurga Šeduikyte, Viktoru Diawara ir kitais, scenoje bendradarbiavo su Milita Daikeryte.

Prieš kelerius metus, kartu su būgnininku Jonu Lengvinu, P.Jaskūnas įkūrė projektą „Midnight Gents“. J.Lengvinas apie kolegos mirtį sužinojo tik šiai informacijai pasklidus žiniasklaidoje.

„Sužinojau šią žinią iš žiniasklaidos… Man šokas. Aš net neturiu, ką pasakyti ir net nežinau, kaip reaguoti. Man tai netikėta“, – Žmonės.lt sakė J.Lengvinas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius