Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Paaiškėjo, ką Lietuvoje veikia Monica Bellucci

15min praėjusį penktadienį paviešinta žinia, kad Monica Bellucci vieši Lietuvoje, privertė nustebti ne vieną – ką čia veikia pasaulinio garso žvaigždė, gal atvyko filmuotis? Iš pradžių aktorė buvo pastebėta Kauno senamiestyje, sekmadienį ji Trakų pilyje žiūrėjo spektaklį. Pagaliau paaiškėjo, kad garsioji italė mūsų šalyje lankosi visai ne darbo reikalais.
Monica Bellucci, Beata Molytė, Anželika Cholina (dešinėje)
Monica Bellucci, Beata Molytė, Anželika Cholina / Gabrieliaus Jauniškio nuotr.

15min penktadienį rašė, kad Monicą Bellucci Kauno restorane netikėtai sutiko kėdainietė Žaneta. Moteriai net pakirto kojas, kai ši savo akimis išvydo pasaulinę žvaigždę. Tąkart trumpai šnektelėjusi su savo mylima aktore, Žaneta iš to susijaudinimo net neišgirdo, kai Monica paklausta, užsiminė, kodėl vieši Lietuvoje.

Asmeninio albumo nuotr./Žaneta Intaitė-Žilinskienė ir Monica Bellucci Kauno senamiestyje
Asmeninio albumo nuotr./Žaneta Intaitė-Žilinskienė ir Monica Bellucci Kauno senamiestyje

Sekmadienį Monica Bellucci apsilankė Trakuose. Kartu su savo dukterimis Deva (12) ir Léonie (7), kurių susilaukė su aktoriumi Vincentu Casseliu, ji atvyko žiūrėti Anželikos Cholinos šokio spektaklio „Ana Karenina“.

TAIP PAT SKAITYKITE: Kino žvaigždė Monica Bellucci su dukromis Trakuose žiūrėjo „Aną Kareniną“

15min susisiekus su A.Cholinos šokio teatro vadove Greta Cholina, ši papasakojo, kad visa trupė iškart po spektaklio turėjo progą su aktore nusifotografuoti ir šiek tiek pabendrauti.

„Monica sakė, kad į Lietuvą atvažiavo su dukromis. Viena jų norėjo pasisvečiuoti pas draugę lietuvę, su kuria susibičiuliavo. Tad jos tiesiog čia vieši, toks draugiškas vizitas. M.Bellucci šalyje lankosi pirmą kartą ir jai čia labai patinka. Daugiau ji nedaugžodžiavo“, – šypsodamasi 15min pasakojo G.Cholina.

Spektaklio rengėjai ir šokėjai iš anksto žinojo, kad jų pasirodymą stebės ypatinga viešnia, tad pripažįsta – jaudinosi dar labiau.

Gabrieliaus Jauniškio nuotr./Monica Bellucci, Beata Molytė, Anželika Cholina
Gabrieliaus Jauniškio nuotr./Monica Bellucci, Beata Molytė, Anželika Cholina

„Mums paskambino ją Lietuvoje lydintys žmonės. Kadangi buvo išpirkti beveik visi bilietai, laisvos vietos liko tik kraštuose, jie prašė kažkaip pagelbėti, Monicą pasodinti geresnėse vietose. Tad mes padarėme jai tokią mažą, atskirą ložę scenos šone.

Iš tikrųjų žinodami, kad ji atvyks, visi labai jaudinomės, visi labai stengėsi. Spektaklis vien dėl to tapo labai ypatingu, nes norėjosi parodyti geriausia, ką mes galime“, – kalbėjo Greta.

O spektakliui pasibaigus, M.Bellucci atėjo į užkulisius, kur išreiškė didelį susižavėjimą A.Cholinos pastatymu. „Jai tikrai labai patiko. Atėjusi į užkulisius, Monica sveikino artistus ir sakė: „Koks nuostabus, fantastiškas pasirodymas! Man yra garbė būti čia“, – prisiminė G.Cholina.

Gabrieliaus Jauniškio nuotr./Monica Bellucci su Anželika Cholina ir jos teatro trupe
Gabrieliaus Jauniškio nuotr./Monica Bellucci su Anželika Cholina ir jos teatro trupe

Nusifotografuoti su Monica Bellucci garbė teko ir aktoriui, spektaklyje „Ana Karenina“ Aleksejų Kareniną įkūnijusiam Mantui Vaitiekūnui. Italų žvaigždė yra viena iš jo moters idealų, tačiau apie susitikimą su ja jis net nesvajojo.

„Pabendrauti su Monica neteko... Jau buvau nušokęs nuo scenos apkabinti savo mylimosios, kai pro šalį ėjo Monica. Draugė sako – nagi, nusifotografuok! Tada jos paklausiau, ar ji galėtų, o M.Bellucci sako: „Tik greitai.“ Buvo jau tamsu ir aš jau buvau spėjęs nusiplėšti savo barzdą, tad neatpažino... O paskui dar kartą pažiūrėjo į mane, į mano drabužius, į veidą ir nusišypsojo. Pasakė, kad nuostabus vaidmuo, kad aš jai patikau. Tai ir pasiselfino, ir mielai pozavo!“ – 15min džiaugėsi Mantas Vaitiekūnas.

Asmeninio albumo nuotr./Mantas Vaitiekūnas ir Monica Bellucci
Asmeninio albumo nuotr./Mantas Vaitiekūnas ir Monica Bellucci

TAIP PAT SKAITYKITE: Kino žvaigždę Monicą Bellucci Kaune sutikusi kėdainietė Žaneta: „Pakirto kojas“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas