Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paaiškėjo, kas projekte „Dainuokim kartu“ pakeis Violetą ir Vilių Tarasovus

Neseniai paskelbus, kad iš projekto „Dainuokim kartu“ ne savo noru turi išeiti Violeta ir Vilius Tarasovai, penktadienio rytą paaiškėjo, kas bus kitas juos pakeisiantis žinomas atlikėjas. Prie iš namų muzikuojančių žinomų žmonių prisijungs muzikantas, kompozitorius Stanislavas Stavickis-Stano su šeima.
Violeta ir Vilius Tarasovai
Violeta ir Vilius Tarasovai / Aleksandro Broko („Culture Bridge“) ir Juliaus Žalnierukyno nuotr.

15min jau rašė apie konfliktinę situaciją, kilusią tarp projekte „Dainuokim kartu“ dalyvavusios poros – Violetos ir Viliaus Tarasovų – ir laidos prodiuserių. Kaip 15min teigė atlikėjai, iš projekto jie esą buvo priversti pasišalinti neteisėtai. Apie tai plačiau galite skaityti čia:

Violeta ir Vilius Tarasovai įsitikinę, kad iš LRT projekto buvo pašalinti neteisėtai: prodiuseris neigia

Vis dėlto penktadienio rytą paaiškėjo, jog LRT jau apsisprendė, kas pakeis žinomus atlikėjus. Tai – Stanislavas Stavickis-Stano su šeima.

„Aš dainuosiu, vyriausiasis sūnus gros, o visa šeima kartu kursime vaizdo klipą. Projekto žiūrovai gal to nepastebi, bet nėra nei operatorių, nei režisierių, stilistų ar grimuotojų – visus pasirodymus kuriame patys namuose. Svarbiausia priežastis, dėl kurios nusprendėme dalyvauti, yra ta, kad jau artėja momentas, kai nuo sėdėjimo namuose, atrodo, bus galima išprotėti. Bet kokia veikla, metanti iššūkį kasdienybės rutinai, yra puiku“, – apie naują šeimos veiklą kalba S.Stavickis-Stano.

LRT nuotr./Stano
LRT nuotr./Stano

Pirmajam pasirodymui Stano naujam gyvenimui prikels turbūt kiekvienam lietuviui girdėtą dainą „Svajonės“, kuri prieš beveik 20 metų kone per naktį Stano grupę „Delfinai“ pavertė žinoma. „Ši daina puikiai tinka karantinui – juk jos priedainyje skamba eilutė „Man nereikia šitų sienų keturių – nors sparnų neturiu, tyliai išskrendu“, – sako Stano.

Pasak jo, daugiausia užduočių projekto metu iš namiškių teks sūnui Ričardui, kuriam teks kas savaitę mokytis groti po naują kūrinį – anksčiau kūrinius atsiskaitymams sūnus mokydavosi kad ir po kelis mėnesius. Be to, Ričardas pasisiūlė ir sumontuoti patį vaizdo klipą – jam tai labai patinka.

LRT nuotr./Stano su šeima
LRT nuotr./Stano su šeima

„Įprastomis sąlygomis savo vaikams neleidžiame taip stipriai dalyvauti suaugusiųjų gyvenime. Nei gaminti valgyti, nei rimtai tvarkytis. Karantino metu užtenka laiko ir kantrybės pasitikėti tais mažais žmogeliukais ir spėti patikrinti, ką jie daro. Rezultatai – puikūs, vaikai puikiai geba patys save užimti. Tiesa, kartais jų ketinimai baigiasi ne taip gerai. Mūsų mažoji, pasakiusi, kad eina tvarkytis, flomasteriu apipaišė viso miegamojo sienas“, – juokiasi muzikantas su žmona Indre auginantis tris vaikus.

„Dainuokim kartu“ žiūrėkite šį šeštadienį, balandžio 18 d., nuo 21.00 val. per LRT TELEVIZIJĄ. Projekte dalyvauja žiūrovams gerai pažįstami šeimyniniai duetai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas