Metinė prenumerata tik 7,99 Eur! Karūnuokite savaitgalį kokybišku turiniu.
Išbandyti

Paaiškėjo pora, laimėjusi realybės šou „Ūkininkai ieško meilės“

Meilė būtina visiems ir yra reikalinga bet kuriame amžiuje – būtent tą įrodė projektas „Ūkininkai ieško meilės“, kuris šio ketvirtadienio vakarą pasiekė finišą. Laimėtojais būtų galima pavadinti visus, kurie projekte rado antrąją pusę, tačiau vienos poros jausmai tiek dalyvius, tiek ir žiūrovus įtikino labiausiai.
„Ūkininkai ieško meilės“ finalas
„Ūkininkai ieško meilės“ finalas / TV3 nuotr.
Temos: 2 Ūkis Meilė

Susumavus bendrus dalyvių ir žiūrovų balsus paaiškėjo, kad projektą „Ūkininkai ieško meilės“ nugalėjo senjorai – ūkininkė Zita ir jos išrinktasis Vilius. Būtent jiems atiteko ir 5000 eurų prizas!

Zita ir Vilius
Zita ir Vilius

Tai – pora, kuri į projektą ėjo atvira širdimi. O kartu nuolat sau primindavo, kad meilei ir šilčiausiems jausmams amžius tikrai nėra svarbus. Mylėti ir atrasti savo sielai artimą žmogų iš tiesų galima bet kuriame amžiuje! O tokį atradus – netgi planuoti ir vestuves...

Po pergalės Zita neslėpė – įvyko tai, ko jie labiausiai ir tikėjosi. O Vilius iškart ėmė galvoti, kaip tai atšvęsti. „Plaukiame su jachta? Italija, Graikija...“ – pasiūlymą išrinktajai iškart davė jis, o ši sutiko, kad kelionę organizuotų Vilius.

Šventinį vakarą vainikavo grupės „Žemaitukai“ pasirodymas – tegyvuoja meilė!

Remiantis bendrais dalyvių ir žiūrovų balsais, antrąją vietą projekte užėmė Algirdas ir Vaida, trečiąją – Mantas ir Anželika, o paskutinę, ketvirtąją – jaunesnioji Zita ir Alenas.

Tiesa, žiūrovų ir dalyvių nuomonės sutapo ne visuomet. Žiūrovai daugiausiai balsavo už Zitą ir Vilių, o dalyviai, su kiekviena pora kartu praleidę nemažai laiko, labiausiai palaikė Algirdą ir Vaidą. Pajutusi tokį dalyvių palaikymą, Vaida ne tik visiems dėkojo, bet, nors balai dar nebuvo galutiniai, iš laimės visus pakvietė į būsimas savo ir Algirdo vestuves.

Tiesa, finale Algirdas nustebino ne tik Vaidą, bet ir visas moteris, kurios siekė jo širdies. Paaiškinęs, kad retai kada į pasimatymus eina su gėlėmis, nes jos greitai nuvysta, jis visas kandidates apdovanojo… savo ūkio lašiniais!

Vis dėlto dabar visas jo dėmesys, žinoma, bus skirtas Vaidai. Anot Algirdo, tai – moteris, kuri niekuomet nieko nevaidino. „Nors įsivaizduoju, kad gyvenime yra visai kitokios, kitos merginos kartais bandė padaryti šou su vaidybos elementais. Vaida viso šito visiškai nedarė. Ji buvo natūrali. Kuo toliau bendravome, tuo labiau mačiau, kad jos bruožai man tikrai imponuoja. Būtent todėl ją ir pasirinkau“, – atskleidė Algirdas.

O štai nuoširdžioji Vaida pripažino, kad nė už ką nebūtų pagalvojusi, jog Algirdas projekte pasirinks būtent ją! „Buvau 100 procentų įsitikinusi, kad jis rinksis Živilę arba Rasą. Todėl, kai pasakė mano vardą, galvojau, kad man sapnuojasi. Tai buvo tikrai labai didelė staigmena. Kai po to pasirinkimo važiavau namo, nieko neatsimenu – tiek daug buvo emocijų“, – pasakojo Vaida.

Algirdas ir Vaida
Algirdas ir Vaida

Tuo tarpu Anželika, projekte sutikusi Mantą, yra užtikrinta – kiekvienas iš mūsų pritraukiame tokius žmones, kokiais esame ir patys. „Su kitu žmogumi gal nebūčiau pasiekusi finalo, tačiau Mantas, nors anksčiau nebuvome pažįstami, iškart sakė, kad jam patinka paprasti žmonės – tokie, kaip dvi kapeikos. Aš ieškojau tokio pat žmogaus, nes ir pati tokia esu“, – sakė ji.

Zita ir Vilius
Zita ir Vilius

O jaunesnioji ūkininkė Zita paskutinėje laidoje išdavė ir tai, ko nematė… žiūrovai. „Intrigų buvo nemažai – ypač už kamerų. Daugiausiai konkuravo Ernestas ir Alenas, bet Alenas labiau savimi pasitikėjo“, – išdavė Zita priežastį, kuri nulėmė pasirinkti būtent Aleną.

Senjorų pora – ūkininkė Zita ir jos išrinktasis Vilius – pripažino, jog būtų norėję, kad šis projektas niekuomet nesibaigtų! „Pirmiausiai, šis kelias pasirodė labai trumpas. Tik prasidėjo ir baigėsi. Čia buvo labai daug malonių emocijų, pabendravimo, aplankėme skirtingas vietas“, – vardijo Vilius.

O kai kuriems dalyviams šis projektas padovanojo ir… netikėtą draugystę! Nors iš pradžių atrodė, kad Algirdo širdies siekusios Rasa ir Živilė niekuomet neras bendros kalbos, projekto pabaigoje viskas apsivertė.

„Visos merginos buvo labai fainos, bet, kaip bebūtų keista, daugiausiai susirišome su Živile. Iki šiol susirašome ir pabendraujame – tikriausiai dėl to, kad abi esame tokios aktyvios. Tikrai suskambėjome – viena blondinė, kita – ne“, – juokėsi Rasa.

Tiesa, meilę projekte rado ne tik ūkininkai, bet ir į ūkininkų Zitos jaunesniosios bei Manto širdį kandidatavę Darjušas ir Indrė. Visa tai įrodo, kad meilė, kaip ir tikra draugystė, mus gali užklupti bet kada!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pastatus įdomiais daro ne tik fasadai: kodėl svarbu, kad jie galėtų pasakoti istorijas?
Reklama
Gal pats metas dalyvauti „Saulėlydžio“ sagos maratone? Visos dalys jau „Telia Play“ platformoje
Reklama
Parama gamtai gali būti ir tvaresnė, ir stilinga: „Lidl“ ir Lietuvos jūrų muziejus pristato unikalią suvenyrų kolekciją
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Užsisakykite
15min naujienlaiškius