Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Padirbtus bilietus į Andrea Bocelli koncertą pardavinėjusiam klaipėdiečiui – teisiamųjų suolas

Ikiteisminio tyrimo metu surinktais duomenimis, R.K. 2017-ųjų vasaros pabaigoje socialiniame tinkle „Facebook“ susikūrė penkias išgalvotų asmenų paskyras. Iš šių asmenų anketų, įtariama, vyras skelbė apie parduodamus bilietus į Kaune vyksiantį Andrea Bocelli koncertą.
Andrea Bocelli Kaune
Andrea Bocelli Kaune / Aliaus Koroliovo/15min nuotr.

Sukčiavimas internete šiais laikais nieko nebestebina. Virtualiojoje erdvėje sukčiai pardavinėja įvairius daiktus, o sulaukę bankinio pavedimo – dingsta.

Nors dažniausiai apgaulės vyksta internete, vienas klaipėdietis, įtariama, ne tik klastojo bilietus į koncertą, tačiau nepabijojo susitikęs su 14 asmenų skirtinguose miestuose netikrus bilietus parduoti ir apgaule įgyti beveik 2000 eurų.

Kauno apylinkės prokuratūros Šeštojo skyriaus prokurorė teismui perdavė baudžiamąją bylą dėl sukčiavimo ir netikrų bilietų į visame pasaulyje garsaus atlikėjo koncertą, pagaminimo ir realizavimo.

Pričiuptas vyras bilietus gamindavo savo bute, Klaipėdoje, naudodamasis kompiuteriu ir spausdintuvu. Su nukentėjusiaisiais R. K. susitikdavo ir parduodavo bilietus Kaune, Klaipėdoje, Marijampolėje.

Klaipėdietis pripažįsta įvykdęs nusikalstamą veiką.

Šį ikiteisminį tyrimą atliko Kriminalinės policijos nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos pareigūnai. Byla bus nagrinėjama Kauno apylinkės teismo Kauno rūmuose.

Baudžiamasis kodeksas už šias nusikalstamas veikas numato įvairias bausmes, tarp jų – laisvės atėmimą iki trejų metų, rašoma Generalinės prokuratūros Komunikacijos skyriaus vyriausiosios specialistės (Kaune) Izabelės Bočkienės antradienį paviešintame pranešime.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas