Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paksienės patarimai Paulauskienei

15min.lt žurnalisto lūpų išgirdusi, kad buvusio Seimo pirmininko Artūro Paulausko žmona Jolanta Paulauskienė dalyvaus LNK muzikiniame projekte „Žvaigždžių duetai“, Laima Paksienė cyptelėjo iš džiaugsmo ir davė originalių patarimų.
L.Paksienė (kairėje) džiaugiasi J.Paulauskienės pasiryžimu ir drąsa.
L.Paksienė (kairėje) džiaugiasi J.Paulauskienės pasiryžimu ir drąsa. / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Išgirdusi tokią naujieną L.Paksienė pirmiausiai bandė sužinoti, ar jos nemaustome ir ar iš tiesų J.Paulauskienė ketina dalyvauti muzikiniame projekte. Įsitikinusi, kad nemeluojame, politiko žmona palinkėjo J.Paulauskienei kantrybės ir drąsos. Moteris tikino, kad dainuoti scenoje nėra lengva, o esą svarbiausia – nevaidinti ir išlikti savimi.Mes, žmonės, turim ir smegenis, tai mums reikia pasverti, - tikino L.Paksienė

 Svarbiausia - nevaidinti

 

Paprašyta patarimų, kaip J.Paulauskienei elgtis scenoje ir bendraujant su žiniasklaida, L.Paksienė sakė esanti įsitikinusi, kad visais atvejais reikia būti savimi.

 

„Bet kokiu atveju, ar tai yra kameros, ar tai yra tas, nieko tu čia neprivaidinsi ir vis tiek pasimatysi toks, koks esi gyvenime. Ant scenos išeiti nėra labai paprasta. Reikia drąsos. Ji – išugdoma su patirtim“, – samprotavo moteris.

 

„Atrasti talentų, ar ką“

 

Politiko žmona negailėjo komplimentų J.Paulauskienei ir gyrė ją už drąsą, pasiryžimą, stiprybę ir pasitikėjimą savimi.Reikia gyventi su stuburu, o ne galvojant, kad pakenksiu vyrui ar padėsiu, - sako L.Paksienė

 

„Jeigu jinai eina, juk jinai viską šitą žino. Jeigu jinai eina, tai jinai visiškai tikisi įvairių reakcijų ir jinai savim tiki, ir jinai stipri, vadinasi. Nes aš nemanau, kad jinai viso šito nežinotų. Kad ateitum ir nežinotum, kaip viskas įvyks. Jinai žino, kad bus ir tokių, ir tokių nuomonių. Jinai, matyt, nori save išbandyti šitoj terpėje ir, matyt, jinai taip galvoja: „Galvokit jūs, ką norit, aš save išbandysiu, noriu kažką atrasti, kažkokių savo talentų ar ką“, – kalbėjo politiko žmona.

 

Balsuos už Paulauskienę

 

Pasak L.Paksienės, gyvenime reikia daug ką išbandyti ir eksperimentuoti, nekreipiant dėmesio į aplinkinių nuomonę nesukti galvos, kas ką apie tave pasakys.

 

„Turi turėti stuburą. Vat aš noriu ir einu. Reikia gyventi su stuburu, o ne galvojant, kad pakenksiu vyrui ar padėsiu. Bet reikia pasverti, nes mes, žmonės, turim ir smegenis, tai mums reikia pasverti, kad nebūtų visiškai ant pajuokos. Manau, kad jinai pasvėrė šitą. Oj kaip aš už ją balsuosiu, nes aš jai linkiu sėkmės“, – sakė L.Paksienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas