Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Palaidota serialo „Mano puikioji auklė“ žvaigždė A.Zavorotniuk: kapinėse – jautrus vyro atsisveikinimas

Praėjusią savaitę kovą su vėžiu pralaimėjusi aktorė, serialo „Mano puikioji auklė“ žvaigždė Anastasija Zavorotniuk išlydėta į paskutinę kelionę. Į atsisveikinimą su vos 53-ejų sulaukusia moterimi plūdo jos talento gerbėjai, kolegos, draugai ir artimieji. Su žmona itin jautriai atsisveikino ir vyras Piotras Černyševas.
Anastasija Zavorotniuk, Piotras Černyševas
Anastasija Zavorotniuk, Piotras Černyševas / Scanpix nuotr. ir stop kadras

Keletą metų su smegenų vėžiu kovojusi rusų aktorė, Lietuvoje rodyto serialo „Mano puikioji auklė“ žvaigždė Anastasija Zavorotniuk mirė gegužės 30-ąją dieną. O savaitgalį ji atgulė amžinojo poilsio.

Portalo starhit.ru duomenimis, atsisveikinimas su A.Zavorotniuk vyko Pokrovskio vienuolyne, o amžinojo poilsio moteris atgulė Trojekurovo kapinėse. Tai prestižinės Maskvos kapinės, kuriose palaidoti ir kiti žinomi šalies žmonės.

A.Zavorotniuk laidotuvėse dalyvavo ne tik buvę kolegos, draugai ir artimieji, bet ir būrys aktorės gerbėjų. Moters laidotuvių ceremonija truko tris valandas ir buvo transliuota tiesiogiai, praneša starhit.ru.

Aktorės sutuoktinis P.Černyševas su žmona atsisveikino itin jautriai – pabučiavo kryžių ant šios kapo.

Žmonės.lt primena, kad A.Zavorotniuk savo veiklą sustabdė jau 2019 metų rugpjūčio mėnesį. Po jos dingimo iš viešumos prasidėjo įvairios apkalbos ir gandai apie jos sveikatą, tačiau jos atstovas spaudai Stasas Christovas ilgai neigė bet kokias kalbas. Tačiau po kurio laiko paaiškėjo, kad moteriai buvo diagnozuotas ketvirtos stadijos smegenų vėžys.

Apie skaudžią netektį moters šeima pranešė oficialioje jos socialinio tinklo „Instagram“ paskyroje.

„Mieli draugai! Neįmanoma suprasti to, kas įvyko, ir labai sunku rasti tinkamus žodžius. Mūsų Nastia šiąnakt mirė po ilgos ir sunkios ligos.

Dėkojame kiekvienam, kuris nuoširdžiai linkėjo gero, meldėsi sveikatos ir tikėjote. Nastia visada jautė ir labai vertino jūsų paramą.

Apie atsisveikinimo vietą ir laiką informuosime vėliau šį vakarą“, – rašyta A.Zavorotniuk „Instagram“ paskyroje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius