Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Panevėžio miesto tarybos narė V.Polzunovaitė laukia dvigubo šeimos pagausėjimo

Jauniausia Panevėžio miesto tarybos narė Viktorija Polzunovaitė su širdies draugu laukia gandrų. Ji jau augina dvi dukreles (5 ir 12 metų), o dabar, kaip pati teigė, „ištiko gyvenimas“, nes šeima apdovanota dvyniais.
Viktorija Polzunovaitė
Viktorija Polzunovaitė / Tomo Markelevičiaus nuotr.

Stengiasi toli į ateitį neplanuoti

„Šiuo metu gyvename šeimos pagausėjimo laukimu. Dukrytės labai tikisi, kad turės dar vieną sesę. Besilaukdama pirmųjų mergaičių, jaučiausi kupina energijos ir, rodės, galiu kalnus nuversti. Šis nėštumas kiek kitoks. Jaučiu kaip lėtėja gyvenimo tempas. Žinoma, pagreitį pagavusi pandemija taip pat skatina atidžiau pasverti savo galimybes. Tad šiuo metu stengiuosi mažinti savo veiklas ir dalyvavimą renginiuose“, – atskleidė jaunoji politikė.

„Kadangi esame apdovanoti ir laukiame dvynukų, labai sunku įsivaizduoti, kaip susidėlios šeimos gyvenimo ritmas po naujųjų metų. Tad, kol kas gyvenu laukimu ir stengiuosi toli į ateitį neplanuoti. Ir vis tik, tikiuosi, kad pakaks jėgų, nes motyvacijos netrūksta, nenuvilsiu savo ir Panevėžio miesto tarybos frakcijos „Kartu“ rinkėjų – galėsiu toliau juos atstovauti“, – komentavo pilietinio judėjimo „Kartu“ pirmininkė.

Pirmininkės pareigų – nepaliks

Šiuo metu V.Polzunovaitė dirba ir Panevėžio kolegijoje. Pasak moters, šis darbas jai – didelis atradimas. „Labai puikiai jaučiuosi šioje akademinėje bendruomenėje ir, tikiuosi, kad turėsiu galimybę pas juos sugrįžti po trumpesnių ar kiek ilgesių atostogų, nes vizijų, ką joje nuveikti dar turiu su kaupu“, – sakė Viktorija.

Pasiteiravus, ar neketina perleisti judėjimo „Kartu“ pirmininkės pareigų, ji tikino, jog judėjimo nariai ją labai palaiko ir įkvepia nesustoti.

Rimvydo Ančerevičiaus nuotr./Viktorija Polzunovaitė
Rimvydo Ančerevičiaus nuotr./Viktorija Polzunovaitė

„Tapau pilietinio judėjimo „Kartu“ pirmininke. Judėjimo narius, kurie tarsi šeimos nariai, apie artėjančius pasikeitimus informavau. Jų palaikymas ir pasiryžimas pagelbėti džiugiai įkvėpė nesustoti. Žinau, kad jei bus sunku, visada galėsiu kreiptis į juos pagalbos. Kadangi esame komanda, tikiu, kad mano trumpas atsitraukimas ar sulėtėjęs tempas nesutrukdys siekti pagrindinių tikslų“, – apie darbus kalbėjo Panevėžio miesto tarybos narė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas