Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Panterų“ narė Renata Gaidan vėl sulaukė grasinimų: dėl gąsdinančių žinučių kreipėsi į policiją

Prieš metus grasinimų iš galimai persekiotojo sulaukusi merginų grupės „Panteros“ narė Renata Gaidan vėl išgyvena didžiulį nerimą. Gegužės pradžioje moteris šventė gimtadienį, o jo išvakarėse sulaukė gąsdinančių žinučių.
Renata Gaidan
Renata Gaidan / Asmeninio albumo nuotr.
Temos: 1 Renata Gaidan

Anksčiau Renata yra įtarusi, kad ją persekiojo įsimylėjęs vyras, kadangi moteris buvo pradėjusi draugauti su naujuoju draugu Raimondu. „Pavydi, kad aš pagaliau susiradau berniuką. Mane persekioja, žino, kaip aš apsirengusi, ką veikiu, kaip atrodau“, – anksčiau viešai yra sakiusi R.Gaidan.

Renata pasakojo, kad ne kartą po savo automobilio valytuvais yra radusi grasinančius raštelius su tekstu: „Jeigu su manim neisi į pasimatymą, bus blogai.“

Vėliau tokias žinutes siuntęs žmogus liovėsi, tačiau, anot moters, grasinimai ir vėl prasidėjo jos gimtadienio išvakarėse. 15min susisiekus su Renata, atlikėja neslėpė jaudulio ir drebančiu balsu papasakojo, kas nutiko.

„Gimtadienio išvakarėse sulaukiau žinutės. Į ją nebūčiau kreipusi dėmesio, tačiau panaši istorija jau buvo nutikusi ir praėjusiais metais, sulaukiau ne tik žinučių, bet ir veiksmų, todėl kreipiausi į policiją. Jau dabar tikrai manau, kad jie turi kažką padaryti“, – sakė R.Gaidan.

Paklausta, kas buvo parašyta žinutėje, moteris teigė gavusi grasinimų, žmogus žadėjo per gimtadienį jai padovanoti išskirtinę dovaną: „Žinutė buvo ilga, turinys nemalonus. Paskutiniame sakinyje rašė, kad per mano gimtadienį jis arba ji padarys tokią staigmeną, apie kurią aš visą gyvenimą nepamiršiu.“

Nors ir nemalonu kalbėti apie tokį įvykį, Renata sakė pati neišsigandusi žinučių, tačiau jos dukrai tai sukėlė nemenką išgąstį: „Aš neišsigandau, bet man pabodo. Mano vaikas mato, kad aš pergyvenu, ji labai išsigando.“

Renata teigė turinti įtarimų, kas galėjo taip pasielgti, tačiau plačiau komentuoti atsisakė. „Turiu įtarimų, tačiau, kol žmogus nepagautas, negaliu nieko pasakyti. Galbūt tai gerbėjas. Policija sako, kad kažkam pasakei „ne“. „Ne“ aš sakiau visiems. Galbūt kažkas pavydi“, – svarstė moteris.

Asmeninio albumo nuotr./Renata Gaidan
Asmeninio albumo nuotr./Renata Gaidan

Renata 15min sakė nebenorinti leisti viskam plaukti pasroviui. Šį kartą ji rimtai pasiryžusi kovoti už savo šeimą.

„Artimieji labiausiai pergyvena dėl vaiko. Mano mergaitės tėvas taip pat labai padeda, atsirado daug mano pažįstamų, kurie siūlo savo pagalbą. Aš nežinau net ką pasakyti, labai nemaloni situacija. Aš nebenoriu visko palikti, stovėsiu už savo šeimą iki paskutiniųjų. Aš noriu, kad ir policija pajudėtų, nes atrodo, kol manęs niekas nepalies, jie nieko ir nepadarys“, – ryžtingai kalbėjo moteris.

15min susisiekus su policijos departamento komunikacijos skyriaus vedėju Ramūnu Matoniu, jis teigė negalintis suteikti informacijos apie privačių asmenų pateiktus pareiškimus ir plačiau komentuoti situaciją atsisakė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas