Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Papietauti 50 metrų aukštyje Monika Šalčiūtė atvyko su augintiniu: „Kai liūdna, mėgstu apsiryti“

Trečiadienio rytą žinomi žmonės turėjo galimybę mėgautis dangiškais pietumis 50 metrų aukštyje. Jau 10 kartą į Lietuvą grįžo projektas „Dinner in the Sky“, suteikęs progą paragauti ne tik puikių šefų paruoštų patiekalų, bet tuo pačiu ir grožėtis Vilniaus senamiesčio vaizdais. Į renginį atvyko ir Monika Šalčiūtė, kartu atsivedusi savo šunį Nino Persiką.

Sostinės Rotušės aikštėje prasidėjo projektas „Dinner in the Sky“. Čia taip pat vyko ir „Honor“ išmaniųjų telefonų pristatymas.

Į renginį atvyko Gintarė Gurevičiūtė, Simona Burbatė bei Monika Šalčiūtė kartu su savo 3 mėnesių augintiniu Nino.

„Teks duoti kam nors pagloboti vaiką. Jis dar labai mažas, stengiuosi nepalikti vieno. Kadangi renginys lauke, tai pagalvojau, kodėl gi nepasižmonėti“, – Žmonės.lt sakė Monika.

TAIP PAT SKAITYKITE: Dangiški pusryčiai virš Vilniaus senamiesčio stogų: gurmaniškų patiekalų ragavo ir mados kūrėjai

Luko Balandžio / 15min nuotr./Telefonų pristatymo projekte „Dinner in the sky“ akimirka
Luko Balandžio / 15min nuotr./Monika Šalčiūtė

Monika pasakojo, kad maistas jai nėra labai svarbu, bet jei pasidaro liūdna, skanūs patiekalai visada pakelia nuotaiką.

„Maistas kartais svarbu, kartais – ne. Kartais gyvenime būna liūdnesnės dienos, tada maistas turi svarbą, suteikia laimę. Tada mėgstu apsiryti, – juokėsi ji. – Galvoju: „Ai, tiek to, būsiu laimingesnė“. Ir pasijuntu laimingesnė. Tačiau stengiuosi tokių dienų išvengti, stengiuosi, kad maistas daug įtakos neturėtų, tiesiog maitinuosi sveikai. Kai esi laimingas, maistas yra tiesiog kuras dienai.“

Ar estetika svarbu? „Neapsikraunu aš tokiais dalykais. Kartais smagu pasižiūrėti, bet tai nėra svarbiausias dalykas. Man svarbiausia, kad būtų skanu. Nesu gurmanė: austrių ar panašių dalykų nevalgau. Jeigu man neskaniai atrodo, tai net neragauju.“

Luko Balandžio / 15min nuotr./„Honor“ pristatymas ir pietūs danguje
Luko Balandžio / 15min nuotr./„Honor“ pristatymas ir pietūs danguje

Nors progų būna retai, tačiau suktis prie puodų Monika mėgsta. Ypač jai patinka stebinti atėjusius draugus.

„Maistą labai mėgstu gaminti. Man patinka nustebinti žmones. Prieš porą dienų iškepiau broliui tortą per gimtadienį, puikiai gavosi. Bet gaminu retai, nes gyvenu viena. Nino neturi didelių poreikių, jam užtenka žalios mėsos.

Tačiau gamindama mėgstu eksperimentuoti. Ir vis po to galvoju – bus skanu ar ne, baisu, nes tai visada tenka ragauti svečiams. Bet vis pavyksta, atrodo, turiu kulinarės gyslelę“, – šypsojosi ji.

VIDEO: Dangaus restorane Monika Šalčiūtė kovojo su aukščio baime

TAIP PAT SKAITYKITE: Monika Šalčiūtė augina naują socialinių tinklų žvaigždę – Nino Persiką: žiūrėkite video

VIDEO: Monika Šalčiūtė pristatė savo augintinį – japonų akitą Nino

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai