Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Paryžiuje auksą iškovojęs Th.Cecconas nustebino pasaulį: kodėl plaukikas miegojo prie suoliuko

Paryžiaus olimpiadoje aukso medalį iškovojęs plaukikas Thomas Cecconas dėmesio sulaukia ne tik dėl savo pasiekimų. Pirmiausia internautai jį titulavo „seksualiausiu pasaulio plaukiku“, o vėliau paplito daugelį nustebinęs vaizdo įrašas, kuriame Th.Cecconas užfiksuotas gulintis prie suoliuko parke.
Thomas Cecconas
Thomas Cecconas / Scanpix nuotr. ir stop kadras

Italas Th.Cecconas Paryžiaus olimpinėse žaidynėse iškovojo pirmąją vietą 100 metrų vyrų plaukime nugara. Jo sąskaitoje ir olimpinė bronza 4x100m vyrų plaukimo rungtyje. Tačiau visame pasaulyje jis išgarsėjo ne tik dėl sportinių sugebėjimų. Internautams patiko sportininko išvaizda ir šie italą jau spėjo tituluoti „seksualiausiu pasaulio plaukiku“.

Th.Ceccono vardas skamba ir dėl jo viešai reiškiamos kritikos sąlygoms olimpiniame kaimelyje.

Scanpix nuotr./Thomas Cecconas
Scanpix nuotr./Thomas Cecconas

„Olimpiame kaimelyje nėra oro kondicionierių, o čia labai karšta. Maistas irgi blogas. Daugybė atletų išsikraustė ne be priežasties. Tai ne alibi ar pasiteisinimas dėl prastų rezultatų, o realybė, apie kurią ne visi žino“, – dienraščiui „The Sun“ sakė sportininkas.

Jis buvo nusivylęs, kad nepateko į finalą 200 m. vyrų plaukimo nugara rungtyje.

„Aš esu nusivylęs, kad nepatekau, bet aš buvau per daug pavargęs. Čia labai sunku miegoti tiek naktį, tiek popiet. Man tikrai sunku dėl karščio ir triukšmo“, – kalbėjo Th.Cecconas.

Scanpix nuotr./Thomas Cecconas
Scanpix nuotr./Thomas Cecconas

Po šių italo pasisakymų jis buvo pastebėtas miegantis prie suoliuko tiesiog kieme. Užsienio žiniasklaidoje pasirodė informacija, esą Th.Cecconas miegojo parke, tačiau vaizdo įrašu pasidalinęs Saudo Arabijos irkluotojas Huseinas Alirezas savo „Instagram“ paskyroje patikslino, kad Thomas snūstelėjo olimpinio kaimelio viduje.

Stop kadras/Thomas Cecconas
Stop kadras/Thomas Cecconas

Užfiksuotame vaizdo įraše matyti, kad olimpinis čempionas miegojo šalia suoliuko, ant žolės pasitiesęs baltą rankšluostį. Šalia jo buvo padėta kuprinė ir sportiniai batai. „Seksualiausias pasaulio plaukikas“ vilkėjo baltos spalvos marškinėlius trumpomis rankovėmis ir Italijos vėliava puoštus juodus šortus.

„Matau, kad po mano vaizdo įrašo socialinėje erdvėje plinta daug melagingo turinio. Noriu patikslinti, kad Thomas buvo užfiksuotas ne parke, o olimpiniame kaimelyje. Atletams tokia praktika čia yra įprasta, dažnai snūstelime ant žolės prie upės“, – rašė irkluotojas iš Saudo Arabijos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas