Ne tik žinomo muzikos prodiuserio žmona, bet ir draugai žino – Vilius gamina gerai. „Vakarėliuose ir iškylose būnu paskiriamas atsakingu už maistą. Draugai bando šitą atsakomybę sukraut net per savo gimtadienius, bet aš prašau leisti pailsėti“.
Vyrui virtuvė – lygiai toks pats malonus laisvalaikio pomėgis kaip futbolas ar motociklai. Vilius prisipažįsta – virtuvėje jis pailsi po darbo. „Po dienos filmų, reklamų garsinimo, muzikos kūrimo pavargstu nuo muzikos, todėl virtuvės virimo ir čirškinimo garsai skamba daug maloniau“.
Gerai Gerai neturi savo firminio patiekalo, nes visada mėgsta gaminti kažką naujo, lygiai kaip niekada nesilanko tose pačiose šalyse antrąsyk. „Gaminu viską – nuo saldžių pyragų iki kepsnių. Nemėgstu tik paprastų patiekalų. Todėl blynus namuose kepa žmona“, – šypsosi Vilius.
Atrankai į „Skonį“ Vilius pasirinko veršienos kepsnį su buivolių pieno mocarela, Parmos kumpiu ir vyno padažu.
„Prieš atranką veršienos kepsnį nesyk bandžiausi gaminti namuose, su skirtingomis variacijomis. Prisipažinsiu –ne kartą teko ir išmesti. Bet dabar jau ištobulinau receptą. Man, kaip neprofesionalui, reikia daug mokytis. Kas kiek kepa ir kada reikia pašauti – man vis dar klaustukas. Viską darau bandymų keliu“, – prisipažįsta Vilius.
Ar jis galėtų laimėti didžiausią kulinarinį šou „Skonis“? „Protas sako, kad ne, bet širdis tvirtina priešingai“, – juokiasi Gerai Gerai.