Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

„Patruliai“ pristato dramatišką premjerą: „Privers širdį smarkiau plakti“

Duetas „Patruliai“ į gyvenimą paleido naujausią savo darbą – dramatišką dainą „Ten, kur paklydom“ ir jai nufilmuotą vaizdo klipą. Taip pat grupė praneša, kad 2025 metais yra nusiteikę su visa Lietuva švęsti veiklos 20-metį.
„Patruliai“
„Patruliai“ / Miglės Golubickaitės nuotr.

Artėjančio jubiliejaus proga Algirdas Radzevičius ir Juozas Butnorius rengia šventinę programą „20 metų – pasileidžiam plaukus!“, su kuria aplankys 10 miestų, taip pat surengs 3 koncertus arenose: kitų metų sausio 18 d. jie pasirodys Panevėžio „Kalnapilio“ arenoje, kovo 8 d. – Šiaulių arenoje, kovo 29 d. – Klaipėdos „Švyturio“ arenoje.

Miglės Golubickaitės nuotr./9P7A0012 2
Miglės Golubickaitės nuotr./9P7A0012 2

„Daug kartų esame koncertavę arenose, bet šįsyk tai – mūsų soliniai, jubiliejiniai koncertai, todėl jau dabar pradedame rimtai ruoštis, negailėsime nei laiko, nei jėgų, nei finansų“, – sako „Patruliai“.

20-metį scenoje jie švęs su Justinu Jankevičiumi ir kitais puikiai pažįstamais svečiais, kurių vardus atskleis vėliau – žada malonių siurprizų. „Švęsime su mylimais scenos kolegomis ir muzikos grupe, garsiai ir galingai. Norime, kad visi atsipalaiduotų, pasileistų plaukus, šoktų, dainuotų drauge mūsų dainas ir tai būtų pats geriausias gimtadienis“, – sako „Patruliai“.

Miglės Golubickaitės nuotr./9P7A0035 V2
Miglės Golubickaitės nuotr./9P7A0035 V2

Programoje skambės populiariausi grupės hitai. O šiandien duetas pristato naują, jų repertuarui nebūdingą kūrinį „Ten, kur paklydom“. Jo muzikos ir žodžių autorius – Linas Vaitkevičius, o vaizdo klipo idėją sukūrė ir ją išpildė Edvinas Fruktas.

Nuo pirmųjų dainos sekundžių galima pajusti nuogą nervą. Klipo herojai, kuriuos įkūnyjo A.Radzevičius, J.Butnorius ir socialiniuose tinkluose aktyviai sekama klaipėdietė Laura Panavė, perteikia sudėtingų santykių dramą, poros kivirčų kartėlį ir nevilties šaltį.

„Nufilmavome visiškai kitokį klipą, nei įprastai. Jame rėkiame vieni ant kitų, bandome išspręsti neišsprendžiamus dalykus. Esu tikras, kad visi mūsų klausytojai yra buvę santykių akligatvyje, patyrę nemalonias rietenas ar desperacijos akimirkas, kai stveriesi už galvos, nes nežinai, ką dar pasakyti. Visi esame išgyvenę savųjų filmų epizodus, kai su brangiu žmogumi sėdi viename automobilyje, bet nežinai, kur jis nuveš. Ir nesvarbu, ar tai vyksta ankstyvame santykių etape, ar vėliau, praėjus dešimtmečiams, – sako A.Radzevičius. – Mes nepasakojame vienos istorijos, bet kiekvienas ją gali pritaikyti sau, juk dažnai klausytojai suasmenina dainas, jose girdi savo patirtis. O šiuo atveju L.Vaitkevičiaus parašyta daina tikrai ne vieną širdį privers smarkiau plakti.“

Klipą jie nufilmavo pajūryje, daug veiksmo vyksta amerikietiškame namelyje ant ratų, simboliškai iliustruojančiame gyvenimą kelyje. Taip gyvena ir „Patruliai“ – šią vasarą jau suplanuota gausybė koncertų visoje Lietuvoje, ir juose be kita ko skambės „Ten, kur paklydom“.

Naujausią „Patrulių“ dainą galite išgirsti čia:

VIDEO: Patruliai - Ten kur paklydom (Official video)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius