Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Patrulis“ Algirdas Radzevičius prabilo santykius su kolega Juozu Butnoriumi: „Taip, mes varžomės“

Ne paslaptis, kad žinomiems žmonėms – aktoriams, atlikėjams, laidų ir renginių vedėjams – po sunkių, įtemptų ir daug bendravimo reikalaujančių darbų norisi atitrūkti. Kur jie atranda ramybę ir kokios pramogos jiems padeda atsipalaiduoti, jie dalinosi žaidime „Kas čia?“, kur ne tik netrūko įdomių pokalbių apie jų gyvenimus, bet ir azarto bandant atspėti teisingus atsakymus.
Algirdas Radzevičius
Algirdas Radzevičius / LNK nuotr.

Kalbėdamas apie poilsį renginių vedėjas Remigijus Žiogas negailėjo liaupsių savo miestui. Pasak jo, Klaipėda yra tas miestas, kuriame norisi gyventi ir iš ten niekada neišvažiuoti. „Turime jūrą, tris gatves, neturime kamščių ir mes tuo mėgaujamės. Mums nereikia važiuoti iš Vilniaus 300 kilometrų, tada keltis keltu, jeigu norime nuvykti į Nidą ir t.t... Galime tai daryti, kada tik norime. Sugalvojam su draugu ir sakom: minam šiandien į Nidą? Minam. Ir viskas. Man pasisekė, kad galiu gyventi prie jūros“, – LNK žaidime „Kas čia?“ kalbėjo R.Žiogas.

LNK nuotr./Remigijus Žiogas
LNK nuotr./Remigijus Žiogas

„Aš esu visiška vilnietė, iš senamiesčio. Tačiau, kai tik galiu, laisvą laiką leidžiu savo sodyboje, vienkiemyje, Zarasų rajone. Ten mano širdis ir mano resursų papildymo stotelė. Puiki vieta pabūti be žmonių, su savimi, kad pailsėjusi vėl galėčiau keliauti į miestą pas žmones“, – apie savo ramybės oazę kalbėjo aktorė Emilija Latėnaitė.

LNK nuotr./Žaidimo „Kas čia?“ akimirka
LNK nuotr./Žaidimo „Kas čia?“ akimirka

Žaidime dalyvavo ir grupės „Patruliai“ nariai, Algis Radzevičius ir Juozas Butnorius. Atlikėjai šį kartą dalyvavo ne kaip komanda, o, atvirkščiai, kovojo vienas prieš kitą. Kalbėdami, kaip ilsisi prieš ir po koncertų bei apie tai, ar varžosi gyvenime, neslėpė detalių. „Taip, mes varžomės. Važiuojant po koncerto namo, tenka ilgai būti automobilyje. Muzikos klausytis jau nebesinori. Tai mes atsisukę spėliojame TV viktorinos klausimus. Tokiu būdu kelionė prabėga greitai ir kartu pailsime“, – žaidime „Kas čia?“ pasakojo A.Radzevičius.

„Arba kortomis žaidžiame žaidimą „Tūkstantis“, jei prieš koncertą dar būna laiko. Čia mūsų firminis žaidimas. Vieną kartą neturėjome kortų, pamiršome, tai jas nusipiešėme. Įsivaizduojate? Nusipiešėme“, – juoko neslėpė grupės „Patruliai“ nariai.

Žaidimas „Kas čia?“ kiekvieną darbo dieną, 16 val., per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento