Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pauliukaitį pradžiugino pavasariškai ap(nu)sirengusi Pareigytė (nuotraukos)

Projekto „Žvaigždžių duetai“ pusiaukelės filmavime visomis vaivorykštės spalvomis nušvito grupės „69 danguje“ ir aerobikos trenerio Jeano Claude'o duetas.
Nijolė Pareigytė
Nijolė Pareigytė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Karina Krysko tapo lietuvaite, aukštai kilnojančia kojas, Ingrida Martinkėnaitė vėl pasirodė kaip herojė iš filmo „Įsikūnijimas“, o Nijolė Pareigytė į sceną išėjo kaip pusnuogė Ryčio Cicino šokėja – su povo plunksnų karūna ir didele uodega, neleidusia jai ilgai atsisėsti. Pats J.Claude'as tapo ukrainiečių liaudies šokėju, kuris per pasirodymą padaugino naminukės.

„Ši kukli programa man priminė varjetė programas prieš dvidešimt metų, kai buvo šlovinama tautų draugystė. Niekur toliau nenužengėte, – pasirodymą komentavo Vytenis Pauliukaitis. – Esu patenkintas tik dėl vieno – kad Pareigytė apsirengė tikrai pavasariškai. Buvo žavinga!“

„Atkreipsiu dėmesį, kad tiksliau būtų sakyti „nusirengė pavasariškai“, – kolegą pataisė Vytautas Juozapaitis.

O štai Kastytis Kerbedis neslėpė simpatijos kitai grupės narei. „Pasijutau Baltarusijos miestelio turguje, kur sudegęs teatras rodo superšou programą. Man apskritai nepatinka tokie dalykai. Bet kadangi man labai patinka Karinačka, vertinsiu gerai“, – savo subjektyvumą atskleidė dainininkas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas