Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paulius Samoška prabilo apie nemalonumus kelionėse: „Kartą man net iškvietė policiją“

Laida „Gero vakaro šou“ nuo rudens kviečia ne tik gyvos muzikos pasirodymams, bet ir atviriausiems pokalbiams – prasidėjus naujajam televizijos sezonui, žiūrovai iš garsių svečių jau išgirdo tai, ko dar niekuomet nebuvo girdėję. Ne išimtis ir šįkart – ant garsiosios pokalbių laidos sofos atviravo garsiausias keliautojas Paulius Samoška ir žinomiausias Lietuvos italas Gian Luca Demarco.
 Paulius Samoška
Paulius Samoška / TV3 nuotr.

Nors įprastai Gian Lucą matome gaminantį, jis neslepia – jo gyvenimas tikrai nėra vien tik apie maistą. „TV3 suteikia galimybę ir vėl pabūti vaiku, pažinti ir išbandyti naujus dalykus. Nuo savo darbo aš kaifuoju. Kai dirbi besijuokdamas – manau, kad tai yra tobula“, – laidoje „Gero vakaro šou“ sakė jis.

Žinomas vyras pripažino visuomet buvęs šios laidos gerbėju, todėl, prisėdęs ant garsiosios pokalbių sofos kartu su Justinu Jankevičiumi ir Monika Liu, jis jautėsi taip, tarsi... būtų grįžęs namo.

„Justinas – ne tik vienas geriausių mano draugų, bet ir toks profesionalas, kuris sugeba prakalbinti žmones niekuomet nepamesdamas juoko. O Monika prideda tokio švelnumo ir moteriškumo, apie kurį anksčiau nė nebuvau pagalvojęs. Jie abu yra nuostabūs. Manau, kad visi norėtų dirbti su tokia komanda“, – neslėpė Gian Luca.

Gian Luca laidoje viešėjo kartu su keliautoju Pauliumi Samoška. Kol vieni iš mūsų svajojame pakeliauti bent 2 kartus per metus, kiti tą daro nuolatos. Ir iš to dar uždirba pinigų! Šarmingasis keliautojas iš Žemaitijos P.Samoška – puikus to pavyzdys.

TV3 nuotr./ Paulius Samoška
TV3 nuotr./ Paulius Samoška

Laidoje apie visus beprotiškiausius savo nuotykius, keliones ir antrąją pusę Paulius kalbėjo taip, kaip yra įpratęs – žemaitiškai. Tai sukėlė tokią vedėjų ir žiūrovų reakciją, kokios televizijoje dar nebuvo.

„Tiesą sakant, buvau įsitikinęs, kad tai, ką jis šneka, suprasiu geriau (juokiasi). O kai vienu momentu pamačiau, kas dėjosi aplink, pasidarė labai juokinga… Žiūrovai to nematys, bet iš juoko verkė visi – ir susirinkusi publika, ir beveik nuo kėdės krentantys operatoriai“, – apie ne visiems perkandamą žemaitišką P.Samoškos tarmę kalbėjo Gian Luca.

O štai pačioje Žemaitijoje Paulius šiandien nepraleidžia daug laiko – dažniau išvysite jį bekeliaujant po įdomiausias pasaulio vietas. Anot jo, keliauti po pasaulį tikrai įmanoma ir neturint pinigų. O prireikus, automobilis gali atstoti visus namus – transporto priemonę, miegamąjį, virtuvę ar net vaizdo įrašų montažinę, kurioje gimsta P.Samoškos tūkstančius peržiūrų renkantys vaizdo įrašai.

TV3 nuotr./ Paulius Samoška ir Gian Luca Demarko
TV3 nuotr./ Paulius Samoška ir Gian Luca Demarko

Tiesa, P.Samoškos kelionėse tikrai ne visuomet būna saugu. „Musulmonai galvoja, kad jei juos nufilmuoji, pagrobi jų sielą. Todėl, net jei kažką nufotografuoji, jie paprašo ištrinti. Man dėl to net yra iškvietę policiją“, – pasakojo Paulius,

Ne ką paprasčiau tokiose kelionėse pasirinkti ir maistą, o ypač – Afrikoje. Anot Pauliaus, jei suvalgysite gatvės maisto, vėliau tris savaites gali tekti praleisti tualete… Kaip pasakojo keliautojas, kartais gatvėje žmonės sako pardavinėjantys vištieną, bet tuomet, kai gauni patiekalą, supranti, kad tai yra greičiausiai yra… gyvatė.

O viena įsimintiniausių Pauliaus kelionių buvo į Turkiją. Įsigijęs ne pačios geriausios būklės mopedą, Paulius iš pradžių nusprendė nuvykti iki Jurbarko. Kelionei praėjus be nesklandumų, per tris mėnesius jis galiausiai atsidūrė ir Turkijoje! Tiesa, būtent čia ir prasidėjo didieji nuotykiai – vyras atsidūrė ligonėje, kurioje netyčia… įsimylėjo.

TV3 nuotr./„Gero vakaro šou“
TV3 nuotr./„Gero vakaro šou“

Tačiau dabar P.Samoškos širdį užkariavo lietuvaitė. Pasirodo, kad jo antroji pusė, taip pat, kaip ir jis, yra iš Telšių, tačiau jie susipažino Vilniuje.

Ar mylimoji palaiko Pauliaus keliones? Nuo kokio įvykio keliautojas skaičiuoja jų draugystės pradžią? Kokį mylimosios padovanotą daiktą Paulius visuomet nešiojasi su savimi? Ar jo gyvenamojoje vietoje – mylimame „golfe“ – jau yra jos daiktų?

„Gero vakaro šou“ – trečiadieniais, 19.30 val. per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas