Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Paviešintos vestuvinės K.Radžiukynaitės-KaYros ir M.Bružo nuotraukos: sukėlė tikrą šurmulį

Penktadienį (06.21) M-1 laidų vedėjai, eterio duetas Mantas Bružas ir Kristina Radžiukynaitė pastebėti Vilniaus santuokos rūmuose. Mantas vilkėjo melsvą kostiumą, Kristina – baltą nuotakos suknelę, abu stovėjo ant laiptų susikibę, fotografavosi.

„Tai nieko nereiškia. Mūsų santykiai kaip buvo platoniški, taip ir išliko. Tiesiog dirbame darbą. Šį penktadienį M-1 transliuoja iš Vilniaus civilinės metrikacijos skyriaus. Eilinė diena ofise“, – juokėsi Kristina.

„Pasimatavome, kas galimai laukia ateityje. Pakalbinome kelias šviežiai iškeptas sutuoktinių poras, kelias pabandėme atkalbėti dar prieš žengiant šį žingsnį. Ačiū Dievui, nepavyko. O jausmas būti čia geras. Po laidos jaučiuosi vėluojančiu į traukinį. Senbernis, ne kitaip“, – patirtį komentavo Mantas.

Tiesa, dalis žmonių pagalvojo, kad vestuvės tikros – socialiniuose tinkluose netrūko sveikinimų.

M-1 nuotr./Mantas Bružas ir Kristina Radžiukynaitė-KaYra
M-1 nuotr./Mantas Bružas ir Kristina Radžiukynaitė-KaYra

Penktadienis, kai M-1 transliuoja iš netikėtų vietų – trečias toks iš eilės. Anksčiau Gedas Saročka ir Paulius Vaitiekūnas laidą „M-1 ryto šou“ vedė iš Vilniaus gimdymo namų bei žvejodami ant liepto Margio ežere. Tai – projekto „Kiečiausia M-1 transliacija“ dalis.

M-1 nuotr./Paulius Vaitiekūnas ir Gedas Saročka – Vilniaus gimdymo namuose
M-1 nuotr./Paulius Vaitiekūnas ir Gedas Saročka – Vilniaus gimdymo namuose

„Realiame gimdyme eterio metu nedalyvavome, nors to tikėjomės tiek mes, tiek klausytojai. Sėdėjome vienoje iš aštuonių gimdyklų ir tai nutikti galėjo bet kurią akimirką. Girdėjome, kaip atvežė būsimą mamytę, matėme išbalusį būsimą tėtį. Buvome taip giliai Vilniaus gimdymo namuose, kad net šiurpuliukai ėjo“, – po transliacijos iš gimdymo namų pasakojo G.Saročka.

„Visiškai kitaip jautėmės savo stichijoje – su mikrofonais ir meškerėmis rankose ežero pakrantėje. Labai smagi patirtis. Neįtikėtina, bet dar ir kibo (juokiasi). Pasakoji kažką, žaidi su klausytojais žaidimą, pamatai, kad nėra plūdės, bėgi, trauki. Aišku, viską, ką pagavome, paleidome. Laimikiai nebuvo trofėjiniai, kai kuriuos Gedas svėrė ne gramais, o karatais“, – kvatojosi P.Vaitiekūnas.

Fotogalerija:

Artimiausią mėnesį kiekvieną penktadienį M-1 transliuos vis iš kitos vietos. Kokia ji, kur konkrečiai važiuos laidų vedėjai, siūlo šios radijo stoties klausytojai. Tarp jau sulauktų siūlymų – gandralizdis, LR prezidento Gitano Nausėdos terasa, Lyduvėnų tiltas, Kėdainių krematoriumas, troleibusas Kaune, tankas Abrams ir daug kitų.
Intriguojančios M-1 transliacijos iš įdomiausių Lietuvos taškų – kiekvieną penktadienį. Klausyti galima FM bangomis ir internetu, o stebėti videotransliaciją – užsukus į m-1.fm.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius