Ir vasarą naujienų netrūksta. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

„Pelenė“ Jurgita nusifilmavo seriale „Man reikia meilės“ su G.Savicku: neatpažįstamai pakeitė įvaizdį

LNK realybės šou „Pelenė Princesė“ neeiliniam nuotykiui ryžosi dvi skirtingos, bet labai žavios damos. Buitimi naujausioje laidos serijoje keitėsi Pelenė Jurgita ir Princesė Edita. Viena jų turėjo puikią progą atsipalaiduoti nuo kaimo darbų ir netgi nusifilmuoti LNK seriale „Man reikia meilės“, o kitai teko įsitikinti, kad karališki kerai padeda ne visada – kartais tenka susitepti baltas, išpuoselėtas rankas.
Šou „Pelenė princesė“ ir Giedrius Savickas
Šou „Pelenė princesė“ ir Giedrius Savickas / LNK nuotr.

Didžiasalio etnokultūriniame draustinyje gyvenanti Jurgita kasdien sukasi šeimos ūkyje. Reikia rūpintis šešiomis karvėmis, penkiolika ožkų su mažais ožiukais, būriu vištų ir žąsų.

„Norėčiau, kad mane pakeisianti moteris būtų nesusijusi nei su gyvuliais, nei su kaimu, nei su ūkiu – kad būtų asfalto vaikas“, – tikėjosi Jurgita. Jos noras beveik išsipildė.

Princesė Edita – diplomuota veterinarė, tačiau darbą su gyvūnais ji iškeitė į kūrybą ir dabar yra prabangių drabužių dizainerė. Be to, moteris yra sportininkė bei šokėja, o laisvalaikiu kolekcionuoja kvepalus. Vienas tokios kolekcijos eksponatas gali kainuoti net kelis šimtus eurų.

LNK nuotr./„Pelenė Princesė“
LNK nuotr./„Pelenė Princesė“

Atvykusi į kaimą, Edita turėjo prisiminti veterinarės amatą – reikėjo palaikyti ožką, kad ožiukai galėtų pažįsti. Daug sunkesnė užduotis Princesės laukė karvių aptvare, kur teko išmėžti mėšlą.

„Jos žiūri ir žvengia iš manęs!“ – karves kaltino vilnietė.

Viena jai skirtų užduočių buvo palepinti Pelenės vyrą gera vakariene. Su šia užduotimi Edita susitvarkė nepriekaištingai – kaimiška kiaušinienė pavyko puikiai.

Kol Princesė kaime triūsė ūkyje, Pelenė galėjo mėgautis ne tik grožio procedūromis, bet ir žvilgsniu į pramogų pasaulį. Jurgita suvaidino populiariame LNK seriale „Man reikia meilės“ ir savąja scena dalinosi su garsiais šalies aktoriais Giedriumi Savicku ir Ilona Kvietkute.

LNK nuotr./„Pelenė Princesė“
LNK nuotr./„Pelenė Princesė“

„Tokia nauja patirtis – labai įdomi!“ – džiaugėsi naujai iškepta aktorė. Stilistai visiškai pakeitė jos įvaizdį – Jurgita, išvydusi save veidrodyje, vos save pažino.

Išsikrauti nuo naujų potyrių Jurgita galėjo specialioje mankštoje, kurioje raumenys sutraukiami elektros impulsais. Dėl šios priežasties mankšta trunka vos 20 minučių, o jos poveikis – kaip kelių valandų sporto salėje.

„Mano širdžiai mieliau dvi valandas pabūti pas karves nei 20 minučių sporto salėje“, – atviravo Pelenė.

„Pelenė Princesė“ – pirmadienio vakarą, 20.30 val., per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Reklama
Šekspyriška vasara Pakruojo dvare: spektakliai, kvapą gniaužiantys triukai ir įspūdingos gėlių kompozicijos
Užsisakykite
15min naujienlaiškius