Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Per Marijono koncertą klausos aparatą pametęs vaikas sulaukė atlikėjo dėmesio: „Padarysiu viską, kad gautų naują“

Sekmadienį „Žalgirio“ arenoje vykusiame Marijono Mikutavičiaus koncerte apsilankė ir nepilnametis gerbėjas su savo mama – deja, klausos negalią turinčiam vaikui vakaras baigėsi liūdnai: pasimetė jo klausos aparatas.
Marijono Mikutavičiaus „3D Show“ akimirka Klaipėdoje
Marijono Mikutavičiaus „3D Show“ akimirka Klaipėdoje / Dainiaus Čėplos nuotr.

Vaiko mama suskubo klausos aparato ieškoti ne tik pačioje arenoje, bet vėliau į pagalbą pasitelkė ir socialinį tinklą – vis dėlto, pastangos buvo bevaisės ir taip reikalingas aparatas neatsirado.

Į situaciją sureagavo ir pats M.Mikutavičius, socialiniame tinkle pasidalijęs aparato nuotrauka ir prašymu padėti jį surasti.

Vakar koncerte Kaune "Žalgirio" arenoje vaikas pametė klausos aparatą. Jis atrodo taip. Jei kas radot, praneškit prašau į PM. Tėvai labai ieško. Ir pasidalinkit, jei nesunku. Ačiū.

Posted by Marijonas Mikutavičius on 2015 m. gruodžio 20 d.

Vis dėlto, vaiko pamesto aparato surasti iki šiol nepavyko, negana to, dar atsirado ir tokių, kurie šioje situacijoje nusprendė pakvailioti ir apsimesti jį suradę.

Tai vėl privertė sureaguoti patį M.Mikutavičių – dainininkas apgailestavo, kad kažkas tokioje situacijoje juokauja ir pažadėjo pats padėti vaikui gauti aparatą.

„Situacija su pamestu per koncertą vaiko klausos aparatu yra tokia: jis neatsirado. Tėvai jo ieškojo labai plačiai ir per feisbuką, ir arenoje, ir kitais įmanomais kanalais.

Buvo atsiliepęs kažkoks vyras, kad rado, bet į sutartą susitikimą su tėvu neatėjo ir aparato neatnešė. (Tai nežinia, kas pas tokius galvoje gyvena).

Žmonės, ačiū jums visiems, kurie dalinosi žinia apie pamestą svarbų vaiko sveikatai daiktą. Ačiū visiems, kurie siūlėsi paaukoti pinigų. Jūs tikrai priverčiate tikėti Kalėdų dvasia. Man labai gaila, kad taip atsitiko mano koncerte, todėl padarysiu viską, kad vaikas gautų naują aparatą kaip įmanoma greičiau. Šiuo metu derinamos detalės, kaip šeimai kompensuoti nuostolį. Ačiū dar kartą visiems, už jūsų gerumą.“

Situacija su pamestu per koncertą vaiko klausos aparatu yra tokia: jis neatsirado. Tėvai jo ieškojo labai plačiai ir...

Posted by Marijonas Mikutavičius on 2015 m. gruodžio 21 d.

Į Marijono feisbuke išdėstytą problemą sureagavo ir komentaruose pasisakė klausos aparatus gaminančios kompanijos atstovas, pažadėjęs nuolaidą naujam aparatui.

„Sveiki, persiuntė man feisbuke pamesto klausos aparato nuotrauką. Pagal nuotrauką matosi, jog tai mūsų atstovaujamos kompanijos produktas. Aš, kaip įmonės atstovas, pažadu, jog padarysime maksimalią nuolaidą, tuo atveju, jeigu klausos aparatas neatsiras. Tikėkimės, kad atsiras, nes tas klausos aparatas niekam daugiau netiks, klausos aparatas užprogramuojamas ir pritaikomas kiekvienam žmogui individualiai. Lauksiu žinių apie klausos aparato paieškas“, – teigė įmonės atstovas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas