Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pernai lipusi ant scenos, šįsyk V.Tarasovienė suspindo tarp svečių: „Taip, kaip tada, nebesirengčiau“

Neseniai praūžusių „Žmonių“ apdovanojimų nepraleido ir viena gražiausių Lietuvos pramogų pasaulio porų Violeta ir Vilius Tarasovai. Šįsyk jiedu stebėjo čia vykusį šou, tačiau pernai ir pati Violeta pasirodė ant scenos, o jos numeris sukėlė didelį atgarsį ir apskriejo visą internetą dėl netinkamai parinktos aprangos. Todėl dabar atlikėja puikiai žino – įvaizdį svarbu suderinti iš anksto.
Violeta Tarasovienė ir Vilius Tarasovas
Violeta Tarasovienė ir Vilius Tarasovas / 15min nuotr.

Tarp apdovanojimų „Žmonės 2020“ svečių buvo galima pamatyti ne tik pramogų pasaulio, bet ir daugybę kitų sričių atstovų – menininkų, verslininkų ar sportininkų. Paklausti, kaip jaučiasi būdami tokioje kompanijoje, viena žinomiausių mūsų šalies porų tiek scenoje, tiek gyvenime Violeta ir Vilius Tarasovai patikino nesunkiai randantys su visais bendrą kalbą.

„Jaučiamės labai gerai, nes jau esame daug kartų bendravę ir su prezidentais, ir su premjerais, ir su mokslininkais, ir su verslininkais“, –15min sakė V.Tarasovienė.

Jai suskubo antrinti ir Vilius: „Mes atviri žmonės. Tenka dainuoti ir jų vakarėliuose, todėl labai puikiai pritampame visose situacijose, bet kokiame kolektyve.“

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Vilius Tarasovas ir Violeta Tarasovienė
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Vilius Tarasovas ir Violeta Tarasovienė

Apdovanojimuose „Žmonės 2020“ buvo pagerbti ir apdovanoti praėjusiais metais savo darbais ir pasiekimais didžiausią atgarsį visuomenėje sukėlę žmonės. Apie tai daugiau skaitykite ČIA.

Vis dėlto, paklausus, kas Tarasovams yra metų žmogus, jųdviejų nuomonės kiek išsiskyrė. Vilius teigė, kad apdovanojimą mielai skirtų operos solistei Asmik Grigorian ir plaukikui Danui Rapšiui (kuris, beje, ir buvo išrinktas „Metų žmogumi“), o Violeta svarstė, kad titulą duotų ir mokslininkams, pavyzdžiui, tiems, kurie daro didelį proveržį genetikos srityje.

Tačiau juokdamasis čia ją nutraukė Vilius: „Kadangi aš arčiau sporto ir meno, tai ir renku tuos du minėtus – Rapšį ir Grigorian. Vieną iš sporto, vieną iš meno. Vieną vyrą ir vieną moterį. Iš karto dėčiau abu duetu.“

Po praėjusių metų nesusipratimo dabar taip nebesirengtų

Tiesa, praėjusiais metais Violeta buvo atsidūrusi kitoje barikadų pusėje – apdovanojimų ceremoniją ne tik stebėjo, bet ir pati žengė ant scenos. Pasirodymas tąkart anonsuotas kaip netikėtas atlikėjos sugrįžimas.

Vis dėlto dabar, kalbėdama su 15min, ji teigė, kad nuo scenos niekur ir nebuvo dingusi. Nors televizijoje ją išvysi galbūt ne taip ir dažnai, su Viliumi ir toliau sėkmingai koncertuoja, kitą dieną po apdovanojimų taip pat patikino turėsianti koncertą.

„Čia kaip su „Bavarija“ – vis sugrįžta ir sugrįžta, nors mes irgi niekur nedingome“, – šypsodamasis Violetai antrino Vilius.

Tiesa, vis dėlto V.Tarasovienė pripažįsta, kad dabar koncertuoja tik duetu su vyru – solinės atlikėjos karjeros aktyviai nebeplėtoja.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Violeta Riaubiškytė–Tarasovienė
Luko Balandžio / 15min nuotr./Violeta Riaubiškytė–Tarasovienė

Ar Violeta, šiemet būdama tarp kviestinių apdovanojimų svečių, nepagalvojo, kad norėtų vėl atsidurti tarp atlikėjų?

„Na, negaliu aš kiekvienais metais dainuoti. Gal kai kurie ir gali, kokį planą gal turi, bet manau, kad reikia duoti ir kitiems pasireikšti, – nusijuokė Violeta, su Viliumi vis dėlto uždainavusi pasibaigus oficialiai apdovanojimų daliai, pratęstuvių metu. – Tiesą sakant, man ir čia, tarp svečių, labai patinka, nes ten labai daug streso, pasiruošimo.“

Vis dėlto būtent skubotas pasiruošimas tąkart šiek tiek ir pakišo koją atlikėjai – 2019-ųjų ceremonijoje komentuotas ne tiek pats Violetos pasirodymas, kiek jam pasirinktas įvaizdis.

Kol Violetai plūdo komplimentai dėl profesionalaus pasirodymo, kritikos strėlės smigo į ją puošusius stilistus. Internete pasirodė komentarų, kuriuose buvo peikiamas vienas iš atlikėjos sceninių drabužių (glaustinukė), o atlikėją aprengusią stilistę siūlyta atleisti iš darbo. Apie šią situaciją skaitykite ČIA.

„Jeigu kažkam užkliuvo, nieko negaliu padaryti. Man daug kas irgi užkliūna, bet ką padarysi – yra, kaip yra, buvo, kaip buvo. Vieniems patiko, kitiems ne, negaliu visiems įtikti.

Bet faktas, kad jeigu nebūtų buvę tokio skubėjimo, viskas būtų buvę kitaip“, – dabar prisiminusi nemalonų praėjusių metų incidentą sakė V.Tarasovienė.

Ar tada ją stipriai paveikė internautų pasisakymai? Violeta patikino po tos situacijos tikrai pasidariusi išvadas, tačiau ne internautų, o pačios savęs dėka.

„Kritikos aš niekada nebijau. Pati žiūriu į save savikritiškai, bandau pažiūrėti į save iš šono. Pati žinojau, kas buvo negerai, ir antrą kartą aš taip nesirengčiau“, – pabrėžė atlikėja, šiųmetės ceremonijos vakarą atrodžiusi nepriekaištingai.

O šįkart apdovanojimams Violetą puošė dizainerė Modesta Šukė. „Ji daug metų Klaipėdoje gyveno, bet kai susizgribau, kad man kažką pasiūtų, grįžo į Kauną“, – pridūrė V.Tarasovienė.

Violeta teigimu, ypatingai progai norint išsirinkti rūbą, svarbu pradėti ruoštis iš anksto, nes tai palikus paskutinei minutei, rasti tinkamą aprangą gali būti kur kas sunkiau, be to, yra didesnė tikimybė prašauti.

Tiesa, žmonai bekalbant čia ją nutraukė Vilius: „Juk pasiruošei tik paskutinę savaitę.“

„Taip, rūbas pasisiūtas vėliau, bet viskas derinta tai buvo iš anksto. Nieko jis nežino“, – atsakiusi vyrui nusijuokė Violeta.

Na, o pats Vilius, paklaustas apie aprangą, neslėpė mėgstantis klasikinius kostiumus: „Aš konservatyvus, man patinka rengtis be jokio išsidirbinėjimo.“

Vis dėlto prisipažino, kad net ir tokius kostiumus rasti jam ne taip ir paprasta – kadangi sportuoja, į daugelį jų tiesiog neįtelpa. Dėl šios priežasties tenka apsiriboti keliomis parduotuvėmis.

TAIP PAT SKAITYKITE: Iškilmingi apdovanojimai Operos ir baleto teatre subūrė ryškiausias garsenybes

TAIP PAT SKAITYKITE: Po apdovanojimų – linksmybės pratęstuvėse: žinomi žmonės šėlo Operos ir baleto teatre

TAIP PAT SKAITYKITE: „Žmonės 2020“ apdovanojimai: skaudūs pokštai, dviguba D.Rapšio pergalė ir savikritiška Alytaus mero kalba

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas