Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Petruškevičių priskyrė prie autsaiderių?

Garsiam stilistui ir TV laidų vedėjui Mantui Petruškevičiaus reitingai internete – nė motais, o prie autsaiderių stilistą priskyrusius žurnalistus M.Petruškevičius laiko neprofesionaliais.
Stilistas Mantas Petruškevičius.
Stilistas Mantas Petruškevičius. / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Viename naujienų portale – Lietuvos įžymybių savaitės top 20. Internautams suteikta puiki proga išrinkti labiausiai mylimą savaitės įžymybę. Topo sąraše puikuojasi ir stilisto Manto Petruškevičiaus pavardė. Deja, tik 18 – oje vietoje. Dėl tokios vietos tope M.Petruškevičius buvo priskirtas prie reitingo autsaiderių.

Naujienų portalas 15min.lt pasidomėjo, ką apie tokią poziciją tope mano pats stilistas.

„Tokie rinkimai man yra nesvarbūs, nes balsuoja interneto komentatoriai, visiškai nereikšmingos personos. Be to, aš rinkimuose nedalyvauju, mano pavardę ten tiesiog įdėjo ir leido pasireikšti internautams. Patys suprantate, kaip viskas čia yra“, – samprotavo M.Petruškevičius.

„Tai, kad pramogų naujienų portalo žurnalistai mane pavadino autsaideriu, reiškia, kad iš manes interviu daugiau tikrai niekada negaus. Tam portalui visada mielai duodavau interviu. Be to, ne žurnalistams spręsti, kas yra autsaideris, o kas ne. Jeigu žurnalistai taip padarė, jie pasielgė neetiškai ir labai neprofesionaliai“, – ramiai kalbėjo garsenybė.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento