Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Petruškevičius iškart įsimylėjo gražuolį (nuotraukos)

Garsus stilistas, vos prisėdęs prie juodo prabangaus „Lamborghini Gallardo" vairo, naujienų portalą 15min.lt tikino iškart pamilęs šį automobilį.
Mantas Petruškevičius
Mantas Petruškevičius / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Prisėdau prie šio automobilio vairo ir akimirksniu pasijutau ypatingai. Supratau, kad atėjo laikas plačiau pasidomėti ne tik drabužiais, bet ir solidžiais dalykais. Esu sėdėjęs ir prie kitų prabangių automobilių vairo, tačiau galiu drąsiai pasakyti: „Lamborghini" yra ypatingas. Tik žinantys, ką tai reiškia, mane supras“, – užburtas juodojo gražuolio kalbėjo garsus stilistas.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Lamborghini
„Lamborghini Gallard“

„Norėti nedraudžiama, kaip nedraudžiama ir kaupti svajonių maišelį“, – svajodamas apie nuosavą „Lamborghini“ 15min.lt kalbėjo Mantas.

Tokios emocijos garsenybę apima ne kasdien. Mat ketvirtadienio vakarą Vilniuje verslo elito atstovai buvo pakviesti į tviskančio „Lamborghini" pristatymą. Į teatralizuotą vakarėlį sugužėjo ypatingi svečiai. Vieni domėjosi „Lamborghini" galimybėmis, kiti smalsavo kainos.

Abejingų vaišėms, atkeliavusioms tiesiai iš Italijos, taip pat neliko. Svečiai mėgavosi ne tik baltuoju bei raudonuoju vynu, bet ir kumpiu, sūriu, džiovintais pomidorais.

Nepanoręs prisistatyti verslininkas vakarėlio metu 15min.lt kalbėjo, esą tiems, kas jaučia aistrą „Lamborghini", jokios krizės nė motais. „Kas be tokio automobilio negali gyventi, įsigis be skrupulų“, – kalbėjo vyriškis.

Tarp vakarėlio svečių buvo UAB „Baltic optical disc“ vadovas Vidmantas Janulevičius, ne vienu prabangiu automobiliu galintis pasipuikuoti lenktynininkas Stasys Brunza, verslininkas Kęstutis Verslovas, kuris prasitarė atvyko tiesiog paganyti akių, bei daug kitų garsių elito atstovų.

Vakarėlio svečiai galėjo gėrėtis ne tik itališkai prabilusių aktorių pasirodymais, bet ir gyva fortepijono muzika. Žodžiu, viskas, kaip ir dera prabangaus automobilio pristatymo vakarėliui, buvo aukščiausios klasės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento