Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 11 05

Pianistės Onutės Gražinytės ir Edward King vestuvių pasaka: dvaras, taurių muzika ir ypatinga suknia

Vokietijoje gyvenanti pianistė Onutė Gražinytė (26) ir iš Naujosios Zelandijos kilęs profesorius, violončelistas Edward King (33) savąją vestuvių pasaką nusprendė rašyti patys – su savomis natomis, spalvomis ir tradicijomis. „Vestuvės – nėra renginys aplinkiniams, tai lyg ir galimybė vienai dienai sukurti tobulą tavo ir tavojo žmogaus pasaulį, kuriame atsispindi bendras matymas, įsitikinimai bei vertybės“, – įsitikinusi pora, kurios santuoką liepos mėnesį paliudijo net keturi liudininkai ir 80 svečių iš įvairiausių pasaulio kampelių.
Onutės Gražinytės ir Edward King vestuvės
Onutės Gražinytės ir Edward King vestuvės / Linos Fisheye nuotr.

„Norėjome, kad vestuvės „užsitęstų“. Kai jos tarptautinės – vienos dienos mažokai“, – šypteli vasarą vestuves atšokusi talentingoji pianistė Onutė Gražinytė. Dviejų muzikantų santuokos įtvirtinimas truko net dvi dienas – civilinė santuoka įvyko liepos 27-ąją, o bažnytinė – 28-ąją.

Ir taip jaunavedžiai savo tėvelių-liudininkų bei 80 svečių akivaizdoje apsikeitė ne tik žiedais, bet ir pavardėmis – nuo šiol jiedu prisistato kaip Onutė Gražinytė King ir Edward King Gražinis.

„Žmones, kurie vidumi visad šalia, tačiau fiziškai gyvena įvairiausiuose pasaulio kraštuose, matyti susibūrusius į mūsų šventę man brangiausioje Lietuvoje… buvo visiškai siurrealus jausmas, tarsi sapnas, o galbūt ir didžiausia tos dienos dovana“, – sako Onutė ir prisiminimais leidžiasi atgal į dviejų muzikantų pažintį, kuri atvedė iki išsvajotų vestuvių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas