Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Pikaso“ pristato dainą „Aš pažadu“ ir leidžiasi į ypatingą turą: aplankys 12 miestų

Grupė „Pikaso“ muzikos gerbėjams pristato naują jautrų muzikinį kūrinį „Aš pažadu“ ir jausmingą šios dainos vizualizaciją. Taip pat grupė praneša, jog jau spalį „Pikaso“ pratęs didelės sėkmės sulaukusį koncertinį turą „9131“, skirtą 25 grupės veiklos metų jubiliejui.
Grupė „Pikaso“
Grupė „Pikaso“ / Asmeninio archyvo nuotr.
Temos: 2 „Pikaso“ Muzika

Viena populiariausių visų laikų Lietuvos pop muzikos grupių „Pikaso“ gerbėjams pristato naują dainą „Aš pažadu“.

Pasak grupės „Pikaso“ narių Haroldo, Roko ir Tomo, ši daina pasakoja apie dviejų žmonių santykius, kuomet nepaisant skirtumų ir nesutarimų mylintis žmogus yra pasiryžęs įveikti visas kliūtis ir suteikti mylimam žmogui laimę.

„Ši daina yra apie tą jausmą, kuomet tu esi pasiryžęs aukotis dėl mylimo žmogaus. Suteikti žmogui viską, kad tik būtum su juo ir jis būtų laimingas, net jei dėl to reikės pačiam pasikeisti“, – teigia grupės nariai.

Asmeninio archyvo nuotr./Grupė „Pikaso“
Asmeninio archyvo nuotr./Grupė „Pikaso“

Dainai „Aš pažadu“ buvo sukurta ir vizualizacija, kurioje nusifilmavo talentinga aktorė Gabija Staniulytė.

Pasak grupės narių, juodai baltoje vizualizacijoje norėta atskleisti kontrastingą moters vidinį pasaulį.

Kuriant naujai danai vizualizaciją grupė įsiamžino ir išskirtinėje fotosesijoje. Jos metu „Pikaso“ narius fotografas Kęstutis Meliauskas simboliškai įamžino nespalvotoje fotojuostoje, pasitelkdamas dar praeito amžiaus fotografijos technologijas.

Grupė „Pikaso“ gerbėjų pageidavimu rudenį nusprendė pratęsti ir didelės sėkmės sulaukusį turą „9131“, skirtą grupės veiklos 25 metų veiklos jubiliejui.

Martyno Stankaičio nuotr./„Pikaso“
Martyno Stankaičio nuotr./„Pikaso“

Šį rudenį grupės surengs koncertus ne tik dar turo metu neaplankytose Lietuvos vietovėse, bet ir su atnaujinta programa sugrįš į Klaipėdos, Kauno, Vilniaus ir Šiaulių koncertines erdves.

„Pikaso“ nariai sako, kad kiekvienas jubiliejinio turo „9131“ tęsinio koncertas taps ypatingu įvykiu tiek jiems, tiek ir publikai.

„Labai norėjome, kad kuo didesnis ratas mūsų gerbėjų visoje Lietuvoje turėtų galimybę išgirsti mūsų jubiliejinę programą. Todėl nusprendėme jubiliejinį turą pratęsti su atnaujinta programa. Atnaujintą grupės jubiliejinę programą pristatysime ir Klaipėdos, Vilniaus, Kauno bei Šiaulių gerbėjams. Šiose koncertuose taip pat netrūks muzikinių siurprizų, kurių negirdėjote pirmųjų turo koncertų metu“, – teigia grupės nariai.

„Pikaso“ daina „Aš pažadu“:

VIDEO: PIKASO - Aš pažadu

„Pikaso“ jubiliejinio turo pavadinimas „9131“ nėra tik atsitiktiniai skaičiai. Būtent toks skaičius dienų, pasak grupės narių, sudaro laikotarpį, kai grupė susikūrė 1999 m. sausio 1-ąją – iki pirmosios 2024 metų dienos.

„Pikaso“ turas „9131“ startuos spalio 17 d. Ukmergėje. Taip pat grupė koncertus surengs Plungėje (spalio 18 d.), Jonavoje (spalio 19 d.), Vilniuje (spalio 25 d.), Alytuje (lapkričio 8 d.), Druskininkuose (lapkričio 9 d.), Mažeikiuose (lapkričio 22 d.), Šiauliuose (lapkričio 29 d.), Klaipėdoje (lapkričio 30 d.), Telšiuose (gruodžio 7 d.), Kėdainiuose (gruodžio 14 d.) ir Kaune (gruodžio 27 d.).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas