Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Piniginę pametusi Liepa Mondeikaitė: „Gaila ne pinigų, o dokumentų“

Ketvirtadienis dainininkei Liepai Mondeikatei nebuvo sėkminga diena. Mergina pametė piniginę, kurioje buvo keli šimtai litų ir krūva dokumentų. Jų labiausiai ir gaila Liepai.
Liepa Mondeikaitė
Liepa Mondeikaitė / Luko Balandžio nuotr.

„Neįsivaizduoju, kur pamečiau, galbūt kažkur universitete ar Santariškių klinikose (Liepa Vilniaus universitete studijuoja mediciną – aut.past.). Reikėjo mokėti už spausdintuvo kasetę ir tada pastebėjau, kad piniginės nebėra. Rankinę visada laikau prie savęs, tad nemanau, kad ją pavogė“, – Žmonės.lt sakė grupės „Pop Ladies“ narė.

L.Mondeikatė tikino, kad jai negaila kelių šimtų litų, buvusių piniginėje, labiausia gaila dokumentų, kuriuos naujus pasidaryti truks ilgai. „Kadangi turiu išvažiuoti į koncertą, neturėjau laiko važiuoti paieškoti ligoninėje ar universitete. Gal prašysiu, kad kažkas kitas paieškotų“, – skubėdama į koncertą pasakojo Liepa ir prisipažino, kad vos supratusi, kad pametė piniginę – apsiverkė.

Mergina juokiasi, kad sureagavo gan vaikiškai, bet nėra smagu pamesti savo daiktą. Tačiau L.Mondeikatė džiaugiasi – kišenėje liko studento pažymėjimas, tad bent vieno dokumento daryti iš naujo nereikės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai