„Virtuvės mitų griovėjai“ daug kam asocijuojasi su išskirtiniu, įdomiu, kartais namuose net nepagaminamu maistu. „Norėjome sugriauti šitą mitą ir sukurti knygą, kuri tiktų kiekvienuose namuose – namuose, kur yra vaikų ar kur prie viryklės stoja viengungis vyras arba karjeristė moteris. Svarbiausia, kad patiekalo gaminimas apimtų tik tris žingsnius ir susidėtų iš ne daugiau nei septynių ingredientų“, – sako Alfas.
Knygos pavadinime paminėti septyni ingredientai visai nereiškia, kad bus kalbama geriausiu atveju apie salotas iš kelių lapų su aliejaus padažu... Iš tikrųjų knygoje aštuoni skyriai – nuo prieskonių, užkandžių, karštųjų patiekalų iki desertų. Net yra valgių draugų vakarėliams ir originaliems pusryčiams!
Daugiau – naujausiame žurnale „Žmonės“