Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po audringo šou Vingio parke – Rita Ora kreipėsi į lietuvius: žvaigždę nustebino vienas dalykas

Ketvirtadienio vakarą sostinės Vingio parke savo audringu pasirodymų publiką sudrebino charizmatiškoji Rita Ora. Pasimėgauti jos šou gerbėjams nesutrukdė net lietus – dainas kartu traukė tūkstantinė minia. Sujaudinta tokio publikos įsitraukimo Rita socialiniuose tinkluose kreipėsi į lietuvius.
Rita Ora
Rita Ora / Skirmanto Lisausko ir socialinių tinklų nuotr.

Liepos 25-ąją šalies sostinėje vyko audringa šventė – miesto globėjo šv. Kristoforo diena. Ta proga žaliojo Vingio parko scenoje pasirodė klasikinės muzikos virtuozai, stebino netikėti Lietuvos žvaigždžių duetai, o jau sutemus ant kojų visus pakėlė viena ryškiausių ir ekstravagantiškiausių britų popmuzikos žvaigždžių – Rita Ora.

Gerbėjai atlikėjos laukė net per lietų, o vos šiai pasirodžius scenoje – pasitiko ją griausmingais šūksniais. Sujaudint tokio šilto sutikimo, Rita Ora socialiniuose tinkluose pasidalijo šilta padėkos žinute lietuviams. Žvaigždę nustebino vienas dalykas.

Skirmanto Lisausko / BNS nuotr./Rita Ora
Skirmanto Lisausko / BNS nuotr./Rita Ora

„Lietuva, tu visiškai nunešei man stogą!! Per smarkų lietų susirinko net 50 tūkstančių žmonių. Aš labai vertinu kiekvieną iš jūsų, buvote labai energingi. Nepaprastai džiaugiuosi, kad man teko garbė pasirodyti „Jaunas kaip Vilnius“ festivalyje“, – socialiniame tinkle „Instagram“ rašė Rita Ora.

Pasirodymo metu Rita Ora ne kartą dėkojo lietuje stovinčiai miniai ir net šiai nusilenkė.

„Ačiū, kad esate čia net per lietų“, – Vingio parke sakė atlikėja.

Koncerte aidėjo garsiausi atlikėjos hitai. Kartu su dainininke juos traukė minia. Popmuzikos žvaigždė negalėjo atsistebėti, kaip publika dainuoja kartu su ja ir žino kone visas jos dainas.

Dainininkė šventės dalyvius džiugino pasaulinei auditorijai žinomais hitais, tokiais kaip „Ritual“, „Your Song“, „Praise You“, „For You“ ir „Let You Love Me“. Taip pat užtraukė ir legendinės grupės „Abba“ dainą „Dancing Queen“.

O vėliau Rita Ora kartu su visa šventės publika Vilniui uždainavo „Su gimtadieniu“ (angl. „Happy Birthday“).

Skirmanto Lisausko / BNS nuotr./Rita Ora
Skirmanto Lisausko / BNS nuotr./Rita Ora

Pagrindinėjė festivalio scenoje festivalio metu taip pat pasirodė Lietuvos nacionalinio operos ir baleto teatro (LNOBT) simfoninis orkestras, diriguojamas maestro Ričardo Šumilos, kartu su ryškiausiomis operos žvaigždėmis – Merūnu Vitulskiu, Gabriele Kupšyte, Lina Dambrauskaite ir Tadu Girininku – dovanojo žiūrovams jau pamėgtas operų arijas bei netikėtas jų interpretacijas.

Paskui sekė netikėtų duetų šou. Vakaro metu kartu suskambėjo Giedrės ir Jazzu, Džiugo Širvio ir I.Jankauskaitės, Makso Melmano ir Roko Yan, Jurgos Šeduikytės ir Gamkos, Garbanoto ir Monikos Pundziūtės-Monique, Nombeko Augustės ir Vaidoto Valiukevičiaus, Aistės Smilgevičiūtės ir Giedriaus Širkos duetai. Ypatingą pasirodymą paruošė ir Silvester Belt su LNOBT orkestru.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito