Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Po ilgų kelionių M-1 vedėjai Jazdauskas ir Eisimantas grįžo į Vilnių: sutikti trankiai – net su kapela

Lenkiją, Čekiją, Austriją ir Italiją senu trantu pervažiavę, iš Vienos karietoje, iš Venecijos – gondoloje, iš Romos – nuo Koliziejaus ir iš Šv. Petro aikštės Vatikane tiesiogines laidas vedę M-1 laidų vedėjai Tomas Jazdauskas ir Arnoldas Eisimantas – jau Vilniuje.
 Tomas Jazdauskas ir Arnoldas Eisimantas
Tomas Jazdauskas ir Arnoldas Eisimantas

Čia vyrus kolegos pasitiko su kapela „Ratilai“. Apšaudyti konfeti ir sudainavę „Žemėj Lietuvos“, Tomas ir Arnas pakilo į M-1 virtuvėlę, kur sutiktuvės virto šokiais ant stalų.

Apmalšinę alkį ir troškulį radijo keliautojai stojo prie pulto ir tęsė nacionalinės vyrų dienos programą.

Šventinės programos ryte M-1 eteryje įvyko Jessicos Shy dainos „Žvaigždės“ premjera. Įdienojus buvęs Dalios Grybauskaitės ir Gitanos Nausėdos asmens sargybinis atskleidė šalies vadovų pravardes: tarp kolegų jos ekscelencija vadinama Valdove, o dabartinis šalies vadovas – Šefu. Per pietus grožio chirurgas Renaldas Vaičiūnas įvardijo, kiek vyrui kainuoja six pack‘o suformavimas ar chirurgiškai suorganizuoti papildomi 2 ano galo centimetrai: abi procedūros Lietuvoje kainuoja apie 2,5 tūkstančius eurų.

VIDEO: M-1 VYRŲ EKSPEDICIJA – IX-oji diena (2024)

Vakare eterį į savo rankas perėmę Arnas ir Tomas su klausytojais dalinosi ekspedicijos į Italiją užkulisiais.

„Per pastarąsias tris dienas veiksmo buvo tiek, kad vakare jau būdavome užmiršę, kas vyko ryte. Iš šono atrodo viskas sklandžiai, bet ši M-1 ekspedicija buvo su įtempto trilerio elementais. Gražiai atrodo, kai gaunasi, bet kad gautųsi, reikia daug dalykų padaryti: planą A keičia planas B, planą B keičia planas C. Be plano Ž Italijoje neįmanoma. Nebuvo kada abejoti, ėjome ir darėme, bandėme, kažkur atsimušėme, apėjome ir padarėme,“ – pasakojo Arnoldas.

„Kiekviena diena buvo išbandymas, vien nuvažiuoti 3000 kilometrų trims vyrams su itališka žoliapjove yra kosmosas. Bet paskutinės kelios dienos mus dar labiau išbandė: ką mes galime, kokius kalnus galime nuversti, o kokius – apvažiuoti, kas mes esame kaip asmenybės ir kaip laidų vedėjai“, – kolegai pritarė Tomas Jaz.

Asmeninio albumo nuotr./Tomo Jazdausko ir Arnoldo Eisimanto kelionės akimirkos
Asmeninio albumo nuotr./Tomo Jazdausko ir Arnoldo Eisimanto kelionės akimirkos

Visi M-1 ekspedicijos nuotykiai nugulė į radijo stoties soc. tinklus bei Youtube kanalą. Viename iš epizodų galima pamatyti, kaip tiesioginės transliacijos nuo Koliziejaus metu abu vyrai nesulaiko ašarų. Emocijos, nuovargis ir geras finišas padarė savo.

„Tos ašaros nebuvo tuščios. Tai nebuvo verkimas. Tai buvo emocijų proveržis po visų šaudymų-gaudymu ir kovos su italų „no no no“. Transliacija baigėsi, adrenalinas atslūgo, pasižiūri į Koliziejų, kurį matei istorijos vadovėlyje, ir supranti, kad mes tai padarėm. Akys prisipildė ašarų, atsisuku į Tomą, jam tas pats. Mums tai buvo didelė akimirka. Padarėme didžiulį darbą. Sunku, bet patys šio nuotykio norėjome. Ašaros išdavė, kad mums pavyko“, – pasakojo A.Eisimantas.

VIDEO: M-1 VYRŲ EKSPEDICIJA – VIII-oji diena (2024)

3000 kilometrų nuotykių – M-1 nacionalinės vyrų dienos projektas. Praėjusiais metais Tomas ir Arnas M-1 transliacijas vežė aplink Baltijos jūrą. Šįkart aplankyta picos ir vyno tėvynė.

„Galvojau, grįšime žili arba praplikę. Bet grįžome tik labiau subrendę kaip vyrai. Pirmoji ekspedicija buvo ta, kurioje pažinome vienas kitą kaip kolegos, parodėme, kad radijas gali išvažiuoti toli ir transliuoti iš bet kur. Antra ekspedicija parodė, kad esam užsigrūdinę ir jei reikės, galime transliuoti gyvai net vaikščiodami žarijomis. O su Arnu – kad ir iš kitos planetos“, – konstatavo Tomas Jaz.

Iš Vilniaus į Italiją M-1 duetas pajudėjo gegužės 22 dieną. Per devynias dienas Tomas ir Arnas M-1 nuvežė į Lenkiją, Čekiją, Austriją ir Italiją, transliavo iš karietos Vienoje, iš gondolos Venecijoje, iš paplūdimio Genujoje, nuo Koliziejaus Romoje ir iš Vatikano.

M-1 vyrų nuotykius pakeliui į Italiją pamatykite užsukę į M-1 soc. tinklus ir Youtube kanalą.

Arnas ir Tomas Jaz tiesiogiai – šiokiadieniais nuo 16 iki 19 val. per radijo stotį M-1.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius