Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Po košmariškos patirties didelis liūdesys N.Pareigytės šeimoje – Džozefinos išgelbėti nepavyko

Prieš keletą dienų su ašaromis akyse apie jos augintinei reikalingą skubią veterinaro pagalbą prakalbusi dainininkė, grupės „69 danguje“ narė Nijolė Pareigytė-Rukaitienė pasidalijo širdį veriančia žinia – ji neteko savo jūrų kiaulytės Džiozefinos.
Nijolė Pareigytė-Rukaitienė
Nijolė Pareigytė-Rukaitienė / BNS Foto nuotr.

Liūdna žinia penktadienį N.Pareigytė pasidalijo instagrame.

„Nebeturim Džiozefinos“, – rašė ji ir pasidalijo augintinės nuotrauka.

Instagram nuotr./Nijolės Pareigytės-Rukaitienės augintinė
Instagram nuotr./Nijolės Pareigytės-Rukaitienės augintinė

Apie tai, kad jos augintinei reikia skubios veterinaro pagalbos, trečiadienio rytą Nijolė prakalbo savo instagramo istorijose. Vos tramdydama ašaras moteris pasakojo, kad atsibudusi ryte pamatė, kad augintinė Džozefina kraujuoja.

„Jezau, kaip blogai... Pilnas narvelis kraujo... Veterinarai dirba tik nuo dešimtos... Visa paliegusi, maudžiau ją šiandien iš ryto, net nesipriešino“, – verkdama apie košmarišką patirtį kalbėjo Nijolė.

Vos pradėjus dirbti veterinarijos klinikoms, Nijolė augintinę nuvežė pas specialistus Druskininkuose. Visgi vietos veterinarai jūrų kiaulytei galėjo suteikti tik pirmąją pagalbą.

„Nežino veterinarė, kas yra, nes su mažais gyvūnais nedirba. Tai gavome antibiotikų, gal atsigaus“, – instagrame kalbėjo Nijolė.

Žmonės.lt stop kadras/Nijolė Pareigytė-Rukaitienė
Žmonės.lt stop kadras/Nijolė Pareigytė-Rukaitienė

Ketvirtadienį portalui Žmonės.lt susisiekus su N.Pareigyte-Rukaitiene, ji pasakojo, kad jos augintinė jau keliauja pas veterinarą į Kauną.

„Kadangi smulkių gyvūnėlių specialistų nėra daug, teko šiandien išvežti į Kauną ir bus aišku, kas jai. Vakar specialistė suteikė tik pirminę pagalbą. Kadangi pati su mažais gyvūnėliais nedirba, susisiekė su vietine veterinare ir jos pasitarė, ką ir kaip daryti. Tai vakar jau buvo geriau. Bet vis tiek silpnas gyvuniukas, tai ir išvežėme į Kauną“, – su portalu Žmonės.lt kalbėjo Nijolė.

Dainininkė pasakojo trečiadienio rytą tiesiog patyrusi šoką, kai pamatė savo augintinę tokioje būsenoje.

„Aš apie pusę septynių atsikėliau ir pamačiau. Aš su ja visada ateinu pasisveikinti ir štai pamačiau pilną narvelį kraujo“, – pasakojo Nijolė ir vylėsi, kad specialistai Kaune augintinei galės suteikti visą reikalingą pagalbą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas