Su 15 diena! Metinė prenumerata vos 7,99 Eur+DOVANA
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po mamos mirties Vygaudas Ušackas pasidalijo jautria žinute: „Mums tavęs labai trūks“

Sekmadienį pedagogei Laimai Ušackienei būtų sukakę 87-eri, tačiau trečiadienį jos gyvybę pasiglemžė avarija, nutikusi Ukmergėje. Eksdiplomatas Vygaudas Ušackas po mamos netekties pasidalijo jautria žinute ir padėkojo visiems, kurie reiškė užuojautą, buvo kartu su šeima jiems sunkią akimirką.
Vygaudas Ušackas, Laima Ušackienė
Vygaudas Ušackas / Juliuas Kalinsko, asmeninio albumo nuotr.

„Šiandien su šeima ruošėmės švęsti Mamos 87-ąjį gimtadienį. Tačiau likimas sudėliojo taip, kad vakar ją palydėjome į kitą kelionės stotelę. Nuoširdžiai dėkoju visiems, pareiškusiems užuojautą, buvusiems su mumis kartu maldoje. Ilsėkis ramybėje, brangi Mama.

Mums Tavęs labai trūks. Nors mes žinome, kad tu mus visada lydėsi ir iš Aukštai stebėsi bei, kaip dažnai mėgdavai paauklėti, sakysi: „O, aš būčiau taip dariusi...“, – socialiniame tinkle jautrius žodžius rašė V.Ušackas.

Po šiais diplomato žodžiais pasipylė daugybė palaikymo žinučių, užuojautą reiškė Vytautas Juozapaitis, Liutauras Radzevičius, Arvydas Anušauskas ir kiti kolegos, artimieji bei draugai.

15min primena, kad Vilniaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas informavo, kad trečiadienį Ukmergėje „Honda“ automobilio vairuotojas rėžėsi į medį, o kartu su juo važiavusi keleivė žuvo.

Nuotrauka iš V.Ušacko „Facebook“ profilio/44 metus mokytoja išdirbusią mamą, pastaruoju metu jau pensininkę, o tuo pačiu ir visus mokytojus V.Ušackas feisbuke sveikino su profesine pedagogų diena.
Nuotrauka iš V.Ušacko „Facebook“ profilio/44 metus mokytoja išdirbusią mamą, pastaruoju metu jau pensininkę, o tuo pačiu ir visus mokytojus V.Ušackas feisbuke sveikino su profesine pedagogų diena.

Kandidatuoti į Lietuvos prezidentus neseniai siekęs, o dabar politiką į verslą iškeitęs Vygaudas Ušackas 15min patvirtino, kad tragiškos nelaimės metu žuvo jo mama, o automobilį vairavo 63 m. brolis Eugenijus.

Pirminiais duomenimis, E.Ušackui nustatytas 1,28 prom. girtumas. V.Ušackas 15min sakė, kad pats apie nelaimę sužinojo apie 15 val. Iš mamos telefono jam paskambino policijos pareigūnai.

Pasak jo, sunkiai sužalotas brolis Eugenijus po įvykio skubiai išvežtas gydyti į Vilnių.

V.Ušackas kategoriškai neigė, kad jo brolis piktnaudžiavo alkoholiu. Anot jo, pastaruoju metu jis buvo peršalęs, galėjo vartoti vaistus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant