Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Po netikėtos žinios apie skyrybas – pirmą kartą prabilo Gerda Žemaitė: sunkiai tvardė ašaras

Trečiadienį Lietuvą apskriejo netikėta žinia, kad „TV pagalbos“ žvaigždė, laidų vedėja Gerda Žemaitė skiriasi su vyru prodiuseriu Andriumi Žemaičiu. Po šio pareiškimo, pirmąkart prabilo pati Gerda ir kreipėsi į sekėjus.
Gerda Žemaitė ir Andrius Žemaitis
Gerda Žemaitė ir Andrius Žemaitis / Ernestos Čičiurkaitės ir stopkadro nuotr.

Ketvirtadienio rytą Gerda Žemaitė instagramo istorijoje graudindamasi kreipėsi į sekėjus ir prabilo apie skyrybas su Andriumi Žemaičiu.

„Labas rytas visiems. Žinau, kad turbūt visi laukiate mano pasisveikinimo šiandien. Žinokit, sunku labai kalbėti ir buvo sunku jau kurį laiką, bet susiimi ir tiesiog darai tai, ką įprastai darydavai: pasisveikini ryte, palinki gražios dienos.

Šia tema nežinau, ką dar galima pasakyti, apart to, kad šis laikas yra labai sunkus. Mums visiems. Ačiū už milijonus žinučių, už didelį palaikymą.

Nutinka taip kartais. Tiesiog ateina toks etapas žmonių gyvenime. Žodžiu, nenoriu daug išsiplėsti. Vakar daug parašiau tai, ką jaučiu, ką mes abu jaučiame. Apie tai tiesiog nebekalbėsiu. Tie, kas patyrėte tai, suprantate, kad būna labai sunku. Gražios visiems dienos. Dar kartą ačiū už supratingumą, už gražias žinutes ir mūsų šeimos palaikymą“, – sunkiai tvardydama ašaras sakė G.Žemaitė.

Primename, kad trečiadienį žinią apie skyrybas Gerda pranešė instagrame. Santuoka su prodiuseriu Andriumi Žemaičiu truko 7 metus.

„Atvirai pasakysiu, ilgai galvojau ar rašyti šį postą? Bet suprantu, kad ilgai slėpti tiesiog nepavyks. Sunku rinkti žodžius, kai labai skauda. Ir skauda ne tik man, o visai mūsų šeimai ir artimiesiems.

Po septynerių santuokoje praleistų metų, mes su Andrium nutarėme sukti skirtingais keliais.

Su visa pagarba vienas kitam ir begaline meile savo nuostabiam, mūsų sukurtam stebuklui, Nikolui. Dėl jo, mes visada būsime kartu.

Daug nuostabių akimirkų už kurias esame dėkingi vienas kitam.
Niekada negalvojome, kad ateis tokia diena. Bet ji atėjo. Todėl su šypsena paleidžiame vienas kito ranką, linkėdami visa ko geriausio.

Esame dėkingi artimiesiems, draugams, specialistams už pagalbą ir palaikymą.

Esu be galo dėkinga vyrui už nuostabią kelionę, už išgyvenimus, patirtus drauge, už pamokas ir tiesiog buvimą kartu“, – rašė ji.

Primename, kad laidų vedėja Gerda Žemaitė ir laidų prodiuseris Andrius Žemaitis susituokė 2017 m. Tailande. Vėliau tais pačiais metais jiedu susituokė ir Marijampolės civilinės metrikacijos skyriuje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi