Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Po pietų Panevėžio kavinėje – Radžio padėka Dievui, kad liko gyvas: „Netylėsiu“

Panevėžio rajone jau daug metų veikiančioje užeigoje „Prie židinio“ apsilankęs Radžis tikina, kad ten patyrė tikrą košmarą. Žinomas atlikėjas dėkoja Dievui ir tikina, kad pavalgęs šioje kavinėje vos liko gyvas, mat kartu su šeima stipriai apsinuodijo.
Radži Aleksandrovičius
Radži Aleksandrovičius / Afotografijapro nuotr.

Kaip portalui Žmonės.lt pasakojo Radžis, kartu su mama ir šeima liepos 19 dieną apsilankė užeigoje „Prie židinio“. Ir nors aptarnavimas buvo geras, tačiau maistas nemaloniai nustebino.

„Aptarnavimas buvo labai geras, jokių priekaištų nėra absoliučiai. Buvome devyni žmonės, visi užsisakėm skirtingą maistą. Mama valgė šnicelį, aš vėdarus. Iš pradžių man atnešė juodą ir šaltą vėdarą, aš paprašiau pašildyti. Tuomet jie atnešė kitos spalvos vėdarą, tokį, koks ir priklauso, taip pat karštą. Kadangi valgiau bulvinį, tai man nelabai jautės, kad jis sudžiuvęs. O mamos šnicelis buvo keistos spalvos, aš net paklausiau, kas čia per spalva? Nei pilkas, nei juodas. Trys žmonės valgė kepenėles“, – Žmonės.lt pasakojo Radžis.

Teodoro Biliūno / BNS nuotr./Radži Aleksandrovičius
Teodoro Biliūno / BNS nuotr./Radži Aleksandrovičius

Prie pokalbio prisijungė ir Radžio mama Vida, ji teigė, kad po apsilankymo šioje kavinėje visi devyni žmonės apsinuodijo.

„Mes visi devyni apsinuodijom. Kitą dieną buvo mano jubiliejus ir visi, kurie prieš tai buvom ten, pradėjom viduriuoti. Tie, kurie buvo Uliūnuose, visi vėmė, viduriavo, baisu. Man labai gaila vaikų, atvažiavo sūnus su šeima – apsinuodijo, mano dukra iš Italijos atvažiavusi irgi. O dabar dar sako, kad ne nuo jų maisto, o tai nuo ko?“, – retoriškai klausė Radžio mama.

Pasak Radžio, kad situacija nekokia šioje užeigoje išgirdo jau ir iš kitų asmenų.

„Ir čia ne mums vieniems taip. Sakytum pasitaikė taip tą dieną tiesiog, bet paskaitykit kitų komentarus, kas antras komentaras yra blogas, kažkada ten gal buvo skanu, bet dabar gyvenam šiuo laikotarpiu tai nereik sekti pasakų apie „kažkada“. Daug kas kažkada buvo kitaip...
Teigti, kad visiems viskas gerai, tik mums blogai negalima, nes komentarų pilna. Žmonės paprasti nežino kur kreiptis, aš esu žinomas tai galiu leisti sau paviešinti šitą dalyką“, – Žmonės.lt piktinosi Radžis.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Radžis Aleksandrovičius
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Radžis Aleksandrovičius

Žinomas atlikėjas tikina, kad džiaugiasi tik dėl to, kad neteko vykti į ligoninę. Mat apsinuodijimo pasekmės gali būti itin sunkios.

„Ačiū Dievui, kad nedaėjom iki ligoninės. Buvo rimtas mamos jubiliejus ir susirgo šitaip prieš pat šventę. Gerai, kad taip, o ne kitaip, kai reikia važiuoti į ligonines ir plauti skrandžius tokiam amžiuje...

Girdėjau, kad ant to pačio aliejaus kepa cepelinus, taip pat papasakojo kaip kepenėles ten daro: pastovėjusias nuplauna ir druskos įdeda. Nevisi tokie kvaili kaip jiem atrodo. Galvoja, kad rajone tai niekas jų netikrins. Ne ant to užšoko…

Čia yra maistas, sveikata arba tegul jie daro gerai, arba na**k užsidaro ir nekomentuoja tyli, nes jei dar užkusins, aš tikrai toliau eisiu. Vietoj jų aš raudočiau ir atsiprašinėčiau. Jei aš dainuočiau, taip kaip jie gamina tai nei vieno koncerto nebūtų. Aš moku pinigus, net jei vieną eurą sumoku tai turi būti taip, kaip turi būti. Kai mes dainuojam visi nori, kad būtų 100 procentų, tai maistas tas pats“, – Žmonės.lt teigė Radžis.

Jis tikina, kad tokiomis maitinimo įstaigomis turėtų susidomėti ir Valstybinė Maisto ir Veterinarijos tarnyba.

Teodoro Biliūno / BNS nuotr./Radži Aleksandrovičius
Teodoro Biliūno / BNS nuotr./Radži Aleksandrovičius

„Nereikia apsimesti šlangom, kad viskas gerai. Nieko gero, ir linkiu, kad tarnybos susidomėtų ir tokias kavines uždarinėtų. Atrodo, kad visam Panevėžy nėra kur daugiau pavalgyti, tegul tik nejuokina. Ir dar ginasi… Jei man taip atsitiktų tai aš keliais eičiau, o čia dar ginčijasi, kad „ne, viskas gerai“. Nieko gero, jei šaldytus produktus pardavinėja, kurie iš galiojimo išėja. Mes paprasti įrodyti negalim, bet yra tarnybos, tegul tikrina“, – Žmonės.lt sakė Radžis.

Po nuskambėjusio skandalo Žmonės.lt susisiekė ir su kavinės „Prie židinio“ vadove Bronislava Šveikauskiene, ši tikino, kad situaciją žino. Tiesa, prieš tai žiniasklaidoje buvo pasirodžiusios nuotraukos, kurios savininkei sudarė klaidingą įspūdį, jog Radžis tikina, kad valgė sriubą.

„Pasakysiu trumpai drūtai. Aš iš savo klientų girdžiu tik gerą, tik iš Radži blogą. Kada Radžis pasakys teisybę, ką valgė tada bus su juo kalba. Padavėja žino, ką jis valgė, mes visi žinom, tą kartą visi labai maloniai atsisveikinom, jo mama pasakė, kad taip skaniai seniai valgė. Ačiū už rūpęstį, aš rūpinuosi savo verslu. Daugiau komentarų neturiu“, – Žmonės.lt teigė B.Šveikauskienė.

Išgirdęs užeigos savininkės pasisakymą Radžis neliko abejingas ir atsiuntė papildomą komentarą.

„Dėl jos aiškinimosi, kad aš buvau patenkintas, tai tikrai taip nebuvo. Šeimininkės nemačiau akyse. Ir globėja ne už maistą dėkojo, o už padavėjos paslaugų, gerą darbą, tuo buvome patenkinti, bet ne už maistą! Plius, kai valgai tą pačią dieną maistą ir vėliau supranti,kad apsinuodiji tai neįvyksta tą pačią dieną, kada esi pavalgęs. Ir arbatpinigiai buvo palikti padavėjai, o ne „virėjai“. Noriu Šeimininkei patarti ir pasakyti tik vieną, sėdėkite tyliai ir pamastykite, laukite svečių. Kada?! Pats Dievas te žino... Ramybės jums ir manau tas židinys ilgai neberusens...“, – Žmonės.lt rašė Radžis.

Jis taip pat socialiniame tinkle „Facebook“ pasidalijo komentaru apie užeigą „Prie židinio“. Garsus dainininkas prakalbo apie nemalonią patirtį ir įspėjo savo gerbėjus.

„Nerekomenduoju ir aš! Tai baisiausia pakelės užeiga „Prie židinio“ visame Panevėžio rajone. Ir nereikia aiškinti, kad „kažkada buvo skanu“. Labai geras ir tinkantis žodis „kažkada“. Bet ne dabar! (Paskaitykite komentarus jų puslapyje!)

Žodžiu, baisus, senas, antisanitarinis maistas! Nuo kurio mano šeima ir aš buvome apsinuodiję ir mažai trūko atsidurti ligoninėje prieš pat mamos jubiliejų!

Ačiū Dievui, kad likome gyvi ir mūsų skrandžiai patys išsivalė visomis prasmėmis! Dabar yra laiko ir tikrai užsiimsiu šia „užeiga“. Jau ne pirmas kartas esu girdėjęs apie tai, tai dabar įsitikinome patys! Kokia kaina, toks ir maistas. Bet tegu patikrins jį atitinkamos įstaigos! Užtenka mokėti pinigus tokiems, o vėliau vemti, neišeiti iš tualeto ir tylėti! Taip nebus, jei kiti tyli, aš netylėsiu! Ne ant to pataikė!“ – rašė Radžis.

Po įrašu netrukus pasipylė Radžio draugų bei gerbėjų komentarai. Vieni baisėjosi, kad taip nutiko, kiti tikino, taip pat turėjo nemalonių nutikimų šioje kavinėje.

Poste pridėk, kad ne gana to, kad pavojinga valgyt, bet dar ir negalima užsukti ten jeigu esi su augintiniu, nes turėsi augintinį palikti automobilyje, nes jie yra nedraugiški gyvūnams ir pas juos lauke negalima buti su gyvūnais“, – rašė vienas sekėjas.

Radžis jam pritarė.

„Taip, žinau. Yra ir mane išprašę su šuniu...“, – rašė Radži.

Kritišką atsiliepimą apie maisto įstaigą parašė ir maisto apžvalgininkas „Riebus katinas“.

„Kvapai kavinėje kėlė šleikštulį, o tokio tragiško maisto dar niekur neteko ragauti“, – rašoma žinomo kritiko apžvalgoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas