Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Po poros debiuto – M.Bertulio ir U.Zavistauskaitės atostogos Jūrmaloje: viešnagei – vienas minusas

Visai neseniai viešai kaip pora debiutavę prodiuseris Mantas Bertulis ir aktorė Ugnė Zavistauskaitė kartu mėgaujasi pirmųjų kelionių įspūdžiais. Pora drauge nusprendė aplankyti kaimyninės Latvijos pajūrį – Jūrmalą. Ši Mantui ir Ugnei paliko teigiamą įspūdį, tiesa, vieną minusą įžvelgė.
Mantas Bertulis su širdies drauge Ugne Zavistauskaite
Mantas Bertulis su širdies drauge Ugne Zavistauskaite / Instagram nuotr.

Kelionės įspūdžiais M.Bertulis pasidalijo feisbuke, jais sutiko pasidalinti ir su portalu Žmonės.lt. Mantas atskleidė, kad su mylimąja Ugne į Jūrmalą leidosi spontaniškai.

„Spontaniškų kelionių žavesys tame, jog mėgaujiesi kiekvienu tau po kojomis nukritusiu maloniu siurprizu. Nesvarbu, ar tai netyčia pasirinkta faina kaimo užeigėlė, ar tai neplanuotai atrasta viena geriausių Jūrmalos vietų, ar tai netikėtas užbėgimas į jaukią krautuvėlę“, – dalijosi jis, paviešinęs keletą atostogų kadrų.

Mantas neslėpė – Latvijos kurortas jį maloniai nustebino, visgi ir minusų čia įžvelgė.

„Jūrmala tikrai neplanuotai maloniai nustebino. Jeigu tik ne ruskiai ant kiekvieno kampo, tai būtų 10/10“, – rašė M.Bertulis.

Spontaniškų kelionių žavesys tame, jog mėgaujiesi kiekvienu tau po kojomis nukritusiu maloniu siurprizu. Nesvarbu ar tai...

Posted by Mantas Bertulis on 2024 m. liepos 23 d., antradienis

Žmonės.lt primena, kad Mantas Bertulis ir Ugnė Zavistauskaitė kaip pora debiutavo kartu atvykę į prezidento antros kadencijos inauguracijos proga surengtą priėmimą, kuris vyko liepos 12-ąją Prezidentūros rūmų vidiniame kieme. Pora pozavo fotografams susikabinusi už rankų.

Prezidentūros kieme susirinko išties įvairi publika. Prie Prezidentūros susirinkusiems fotografams pozavo Lietuvos verslo, pramogų, sporto, politikos ir kitų sričių atstovai.

Kvietime svečiams nurodytas aprangos kodas – smokingas arba kostiumas ir vakarinė suknelė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas