Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Po žinios apie Ledų šventę su Uspaskicho šešėliu, grupė „Biplan“ pakeitė sprendimą

Kėdainiai šį šeštadienį, rugpjūčio 3-iąją, švęs Ledų šventę. Ją po pertraukos rengia „Vikondos grupė“. Vis garsiau skambant įžvalgoms, kad ši šventė gali būti susijusi su Darbo partijos lyderiu Viktoru Uspaskichu ir jo priešrinkimine kampanija, ėmė jauktis koncertinė programa. Kiek anksčiau iš Ledų šventės pasitraukė Džordana Butkutė, o naktį į ketvirtadienį naują sprendimą priėmė grupė „Biplan“.
Grupė „Biplan“
Grupė „Biplan“ / Ryčio Šeškaičio nuotr.

„Renginiui sulaukus prieštaringų vertinimų ir abejonių socialiniuose tinkluose, ar jis nebus panaudotas rinkimų kampanijai, manome, kad negalime būti jo dalimi“, – pranešime spaudai sako „Biplan“ nariai. Šį sprendimą grupė paskelbė naktį į ketvirtadienį.

Kaip teigiama „Biplan“ prodiusuojančios agentūros M.P.3 pranešime, diskusiją dėl renginio Kėdainiuose muzikantai pastebėjo trečiadienį, socialiniuose tinkluose žmonėms pradėjus abejoti, ar atgaivinta miesto šventė netaps politinės kampanijos įrankiu prieš artėjančius Seimo rinkimus.

Primename, kad portalas Žmonės.lt trečiadienį publikavo straipsnį Ledų šventė su Uspaskicho šešėliu – Dž.Butkutė pasitraukė, bet dainuos „Biplan“ ir SEL: „Pinigai nesmirdi“

Straipsnyje buvo cituojamas ir agentūros M.P.3 vadovas Vaidas Stackevičius.

BNS, asmeninio albumo, R.Šeškaičio nuotr./Ledų šventė, Egidijus Dragūnas, Maksas Melmanas, Džordana Butkutė
BNS, asmeninio albumo, R.Šeškaičio nuotr./Ledų šventė, Egidijus Dragūnas, Maksas Melmanas, Džordana Butkutė

„Grupę „Biplan“ į renginį pakvietė renginių organizavimo agentūra, kuria pasitikime. Mus kviečia į renginį žinodami, kokia yra „Biplan“ pozicija. Ši grupė į renginius atvažiuoja su savomis vertybėmis, apie kurias kalba nuo scenos“, – Žmonės.lt trečiadienį sakė V.Stackevičius. Jis sakė susisiekęs su renginio organizatoriais.

„Jie patikino, kad renginio scenarijuje užslėptų dalykų nėra ir kad šioje šventėje politikuojama nebus“, – trečiadienį sakė V.Stackevičius.

Vis tik pasirodžius straipsniui, „Biplan“ prodiusuojanti agentūra vėlyvą naktį priėmė naują sprendimą dėl Ledų šventės – grupė rugpjūčio 3 dieną Kėdainiuose nekoncertuos.

„Esame tikri, kad vadovautis savo širdimi ir įsitikinimais yra svarbiausia. „Biplan“ ne kartą įrodė, jog savo muzika siekia ne tik suteikti žmonėms pramogą, bet ir skleisti svarbią žinutę. Kilus abejonėms, priimtas sprendimas renginyje nedalyvauti“, – naktį siųstame pranešime teigia M.P.3 vadovas V.Stackevičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas