Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pokyčiai „Teleloto“: žiūrovai nebeišvys Tado Rimgailos ir Ievos Stasiulevičiūtės

Trejus metus „Teleloto“ laidą vedusių Tado Rimgailos ir Ievos Stasiulevičiūtės žiūrovai jau kitą sezoną neišvys – pora palieka vedėjų gretas. Anot T.Rimgailos, bendrovė sprendimą priėmė dėl pokyčių ir laidos tobulinimo.
Ieva Stasiulevičiūtė ir Tadas Rimgaila
Ieva Stasiulevičiūtė ir Tadas Rimgaila / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Kiekvieną sekmadienio vakarą „Teleloto“ laidos žiūrovus prie ekranų kvietę Tadas Rimgaila ir Ieva Stasiulevičiūtė praėjusį sekmadienį paskutinį kartą išsuko rutuliukus. Pasirodo, laida ėmėsi pokyčių – nusprendė atsinaujinti.

„Žaidimas pasitobulins. Kaip ir kiekvienoje įstaigoje, taip ir televizijoje tai yra naudinga tam, kad žiūrovui būtų įdomu. Todėl buvo priimtas sprendimas, jog reikia kažko naujo“, – 15min atskleidžia T.Rimgaila.

Vyras prisipažįsta, kad dėl šio pokyčio natūraliai nuliūdo, tačiau tikrai nepergyvena: „Nėra taip, kad sakyčiau, jetau, kaip čia dabar bus? Tikrai to nėra. Aišku, lengvas liūdesiukas buvo kilęs paskutinę laidą, kai atsisveikinome. Tačiau sakau, aš iš to dramos nedarau. Suprantu, kad pokyčiai yra reikalingi.“

LNK nuotr./Ieva Stasiulevičiūtė ir Tadas Rimgaila
LNK nuotr./Ieva Stasiulevičiūtė ir Tadas Rimgaila

Tadas prisimena, kad per pirmąsias laidas išvydęs, kaip žmonės džiaugiasi laimėjimais, jį ir patį aplankydavo malonus jausmas.

„Aš niekada negalvojau, kad būnant vedėju mane paveiks taip, kad net pačiam kildavo geros emocijos. Visi tie treji metai iš tiesų nebuvo ganėtinai dinamiški. Atrodo, kad vis tas pats per tą patį, bet tuo pačiu kiekvieną kartą viskas vyksta vis kitaip: nauji laimėjimai, naujos emocijos. Tas labiausiai džiugino, todėl ir labai gera buvo“, – šypsosi T.Rimgaila.

Visgi jis pats azartiškas nėra, tačiau visada džiaugėsi galėdamas ta laime pasidžiaugti su laidos žaidėjais: „Manęs tai kažkaip neužkabina. Žinoma, smagu pasidžiaugti už kitus, juolab tada, kai, žaidime galima vystyti derybas“.

PC „Europa“ nuotr./Tadas Rimgaila
PC „Europa“ nuotr./Tadas Rimgaila

Į kitą televizinę laidą T.Rimgaila kol kas neskuba. Jis neslepia, kad noro ir svajonių turi, tačiau pasiūlymo dar vis laukia.

„Nėra taip, kad dabar nueisiu ir sakysiu, žiūrėk, aš noriu vesti kokią nors pramoginę laidą. Viskas priklauso nuo prodiuserių, pačios televizijos, kurie matytų mane kažkokioje laidoje arba atvirkščiai – nematytų. Realiai aš čia įtakos daug neturiu. Televizija yra toks dalykas, kur vieną kartą pabandęs – negali sustoti (juokiasi). To nori dar ir dar. Aišku, visada tikiuosi, kad galbūt kažkas kažką pasiūlys televizijoje. Tačiau, jei ir nepasiūlys, dėl to labai neliūdėsiu“, – tikina Tadas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas