Metinė prenumerata tik 6,99 Eur. Juodai geras pasiūlymas
Išbandyti

Prabangi, gurmaniška vakarienė suviliojo garsius vilniečius

Gastronomija besidomintys visuomenės ir verslo atstovai ketvirtadienio vakarą leido gardžiai. „Relais & Châteaux Stikliai Hotel“ restoranų šefas Gerdvilas Žalys pristatė naująjį meniu, kuris atspindi jo asmeninę lietuviškos gastronomijos interpretaciją.
Ramunė Piekautaitė ir Kęstutis Verslovas, Juozas Statkevičius, Rasa Arlauskienė
Ramunė Piekautaitė ir Kęstutis Verslovas, Juozas Statkevičius, Rasa Arlauskienė / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.
Temos: 1 „Stikliai“

Ją restoranų šefas įvardija kaip tyrąją gastronomiją arba Cuisine Pur – lietuvių kilmės šefo patiekalai, sukurti iš Lietuvoje prieinamų ingredientų, naudojant aukščiausio lygio gastronominę techniką ir vadovaujantis žiniomis.

Į naujojo meniu premjerą susirinko kviestiniai svečiai, tarp kurių – Juozas Statkevičius, Irena Marozienė, Ramunė Piekautaitė ir Kęstutis Verslovas, Rasa Arlauskienė.

Manto Petruškevičiaus išpuoštame restorane svečius pasitiko vakaro šeimininkai Romas Zakarevičius bei Ana ir Aleksandras Ciupijai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Tyrimas: lietuviams planuojant kalėdinio stalo meniu svarbiausia kokybė bei šviežumas
Reklama
Jasonas Stathamas perima „World of Tanks“ tankų vado vaidmenį „Holiday Ops 2025“ renginyje
Reklama
85 proc. gėdijasi nešioti klausos aparatus: sprendimai, kaip įveikti šią stigmą
Reklama
Trys „Spiečiai“ – trys regioninių verslų sėkmės istorijos: verslo plėtrą paskatino bendradarbystės centro programos