Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Prabilo pirmąkart filmą „69 Išpažintis“ išvydusi Nijolė Pareigytė: kine jai plojo visa salė

Nors „Šeškių“ ir Nijolės Pareigytės-Rukaitienės skyrybų drama tebeaidi visu garsumu, jų bendrystę grupėje „69 Danguje“ primena kinuose ką tik baigtas rodyti filmas „69 Išpažintis“. Iki šiol jo nemačiusi N.Pareigytė spėjo nuvykti į paskutinį filmo rodymo seansą. Po peržiūros atlikėja pasidalijo savo įspūdžiais bei emocijomis.
Nijolė Pareigytė ir „Šeškės“
Karina Krysko ir Ingrida Martinkėnaitė / Asmeninio albumo nuotr.

Savo emocijomis po filmo peržiūros Nijolė pasidalijo socialiniame tinkle.

„Pavyko pamatyti paskutinį filmo „69 Išpažintis“ seansą! Uch, koks emocijų antplūdis, kiek jausmų viduje! Liūdna, kad tai jau PABAIGA, kad tai jau ISTORIJA ir kad daugiau to nebebus, o labiausiai liūdna, kad ji taip baigėsi!

Ačiū visiems už palaikymą, ačiū už tai, kad po filmo visi atsistojot ir plojot, pasirodo, kad tikrai man! Ačiū, kad priėjot apkabinti, o kai kurie net ir verkėte kartu! Ačiū, už visus tuos metus.

Bet gyvenime niekas nevyksta veltui! Ir tik praėjus tam tikram laiko tarpui pamatai, kad vis tai buvo tik į naudą! Vienos durys užsidaro, kitos durys atsidaro! Žinau, tik viena, kad grupės „69 Danguje“ dainos visada bus kartu su manimi, visada skambės mano renginiuose, koncertuose ir širdyje! Laukite tęsinio, o jis tikrai bus“, – rašė Nijolė Pareigytė.

Primename, kai filmo premjera vyko vasaros pabaigoje. Į kino teatre vykusią premjerą turėjo atvykti ir vienintele grupės „69 danguje“ nare likusi Nijolė Pareigytė-Rukaitienė, visgi ji pranešė, kad neatvyks dėl ligos.

Savo ruožtu naują grupę „Šeškės“ kartu su Goda Alijeva įkūrusios Ingrida ir Karina nebuvo linkusios daugžodžiauti apie Nijolės sprendimą pasukti į solinę karjerą, tačiau pabrėžė, kad bet kokį jos sprendimą gerbia: „Ji pasirinko kitą kelią ir juo eina. Ar mums skausminga? Dabar jau ne, nes dvejus metus žinojome, kad ji nori išeiti, kad nori siekti sėkmės solinėje karjeroje, mes niekada netrukdėme.

Anaiptol – skatinome, tačiau tikrai tikėjomės, kad viską pavyks suderinti su grupės veikla. Vis tik jos pasirinkimas buvo kategoriškas.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas