Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prakalbo klaidą pripažinusi, bet toliau aršiai puolama K.Meschino: „Nenusipelniau verkti visą dieną“

Po žaibiškai nuvilnijusio skandalo, kurį sukėlė „Burger King“ atidarymas ir apie tai savo auditorijoms paanonsavusios „Instagramo“ žvaigždės, pasisakė epicentre atsidūrusi Karolina Meschino. Klaidą pripažinusi mergina sako susidurianti su baisiais grasinimais ir prašo atsisukti į save.
Karolina Meschino
Karolina Meschino / Asmeninio albumo nuotr.

„Visi staiga taip nori pasisakyti šia tema, ar sau pasidaryti populiarumo. Toks jausmas, kad per mane tie žmonės būriuojasi viešose vietose“, – komentarą pradėjo Karolina.

Socialinių tinklų žvaigždė pabrėžė visą laiką skelbusi prieštaringą žinutę ir nė karto nesakiusi eiti į prekybos centrą ir būtent ten įsigyti reklamuojamą mėsainį.

„Niekada neskatinau žmonių fiziškai eit kažkur, bet matau kai kurie smaginasi pateikdami situaciją kaip jiems patogiau“, – rašė ji.

TAIP PAT SKAITYKITE: „Burger King“ sureagavo į kilusį pasipiktinimą: teigia, kad eiti į restoranus neskatino

Anot Karolinos, pati penktadienio vakarą nuvykusi į „Akropolį“ buvo šokiruota matomu žmonių skaičiumi, pabrėžė net kelis kartus savo auditorijai pakartojusi neiti į viešas vietas, nesibūriuoti.

„Dar kartą apgailestauju dėl savo neprotingo apsilankymo prekybos centre, jei kažką asmeniškai tai įžeidė, bet nemanau, kad nusipelniau verkti visą dieną dėl jūsų visų grasinimų nusižudyti, ar susirgti.

Niekas nerodo kažkaip ir nefilmuoja, kas dabar iš tiesų vyksta prekybos centruose... Tai yra baisu, absurdiškas kiekis žmonių, visi šluoja parduotuves ir stovi eilėse susigrūdę, pykstasi dėl vežimėlių, nes bijo naujos valdžios sprendimų, kad tuoj uždarys viską“, – rašė mergina.

Luko Griciaus ir asmeninio albumo nuotr./OG Version ir Karolina Meschino
Luko Griciaus ir asmeninio albumo nuotr./OG Version ir Karolina Meschino

Karolina pabrėžė, kad tai, kaip žmonės sureagavo tokioje situacijoje, kokį viešą teismą jai surengė, yra išties didelė problema, ir paprašė supratingumo.

„Geriau pergyvenkit dėl savęs, savo draugų, kaimynų ir šeimos. Toks jausmas, kad man kažkokie kitokie įstatymai pritaikyti nei visiems... Ne ten koncentruojatės ir ne ten problemą matote. Be galo skaudu. Be tikiu, kad protingi žmonės supranta. Lengva viską nurašyti į tai, kad influenceriai kažkokie antžmogiai išsigimėliai, kurie viską dėl pinigų padarys. Pažiūrėkite į veidrodį pradžioj...“, – komentarą baigė Karolina.

Socialiniame tinkle ji taip pat pasidalijo grasinančio pobūdžio žinutėmis, kuriose kalbama apie susidorojimą.

15min primena, kad penktadienį socialinių tinklų žvaigždė Karolina Meschino ir atlikėja Iglė Bernotaitytė pasidalijo reklaminiu skelbimu – siūlymu paragauti „Burger King“ maisto.

Ši iniciatyva galbūt niekam pernelyg nebūtų kritusi į akis, tačiau abi žvaigždės akcentavo: „nuvarykite paragauti“, minty turėdamos apsilankymą „Akropolyje“. Netrukus prekybos centre susidarė spūstys prie minėtojo restorano. Savo instagramo paskyroje ir pati K.Meschino negalėjo atsistebėti, kokio ilgio eilės nusidriekė prie mėsainių.

Į tokius „influencerių“ siūlymus apsilankyti restorane suskubo reaguoti žmonės, tarp jų – ir daugeliui žinomi visuomenės veikėjai. Kritikos socialiniuose tinkluose negailėjo laidų vedėjas ir kūrėjas Andrius Tapinas, fotografė Neringa Rekašiūtė, režisierė Dalia Ibelhauptaitė.

Į skandalingąją reklamą sureagavo ir komikas Olegas Šurajevas. Humoristas buvo linkęs svarstyti „influencerių“ funkciją visuomenėje.

15min bandė susisiekti ir su I.Bernotaityte, tačiau ji, žurnalistei prisistačius, ragelį numetė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas