Ilona susirinkusiuosius kvietė į aromatingą ir gardžią kulinarinę kelionę. Renginyje Ilona svečių akivaizdoje gamino gardžius patiekalus.
Vėlyvųjų pusryčių nepraleido būrys žinomų ir garbingų svečių. Renginyje buvo galima sutikti Kroatijos ambasadorių Lietuvoje Krešimir Kedmenec, aktores Larisą Kalpokaitę, Kariną Stungytę, Vaidą Lisikaitę, rinkodaros specialistą Saugirdą Vaitulionį, modelį Simona Starkutė, dainininkę Diletą Kiselienę, stilistus Joringį Šatą ir Viktoriją Šaulytę, verslininkę Ingą Stumbrienę, grupės ŽAS narį Gidoną Šapiro-Bilą, virtuvės šefus Ruslaną Bolgovą ir Dilan Dampella Gamage bei daug kitų žinomų veidų, verslininkų bei maisto pramonės atstovų.
„Ne veltui net ir kalbant apie gyvenimiškas situacijas mėgstame sakyti – trūksta prieskonių, stinga skonio... Iš tiesų, tiek gyvenimas, tiek maistas be išskirtinio skonio prieskonių būtų prėskas ir neįdomus“, – renginyje kalbėjo I.Juciūtė-Čibirkienė.
Kaip rašoma pranešime spaudai, į renginį atvyko ir delegacija iš „Vegeta Natur“ gimtinės Kroatijos, o prieskonius kuriančios „Podravka“ įmonės vykdomasis direktorius Rytų ir Baltijos šalims Kristijan Sabo, sveikindamas visus susirinkusius, prisiminė ir šių prieskonių pradžią, prasidėjusią dar prieš 60 metų.