Į Prancūzijos ambasadoriaus surengtą vakarienę atvyko Agnė Kuzmickaitė ir Saulius Prūsaitis, Rasa Arlauskienė, Rolandas Maskoliūnas, Jurga Šeduikytė, Kęstutis Verslovas ir Ramunė Piekautaitė-Verslovienė, Jonas Sakalauskas, Egidijus Rainys, Edvardas Žičkus, Nerija Sabaliauskienė su vyru Linu, Indrė Valantinaitė, Irena Marozienė, Mantas Petruškevičius, Sergejus Troščenkovas, Asta Dagilienė ir kiti.
Susirinkę svečiai skanavo Marselio krevetes, naminį įvairios paukštienos sultinį, pasirinktinai jūros liežuvį arba anties krūtinėlę su smidrais. Desertui laukė blyneliai su apelsinų karamele ir vaniliniais ledais. Prie patiekalų someljė priderino tinkančius gėrimus.
Šį restoraną vakarienei išsirinko pats Philippe'as Jeantaud. Ambasadorius dalyvavo jo atidarymo šventėje, vėliau sumanė būtent čia surengti prancūzišką vakarą ir svečius supažindinti su jo gimtąja virtuve.
Kaip pasakoja restorano vadovė Rūta Platačiūtė, ambasadorius pats pasisiūlė išversti meniu į prancūzų kalbą, bendradarbiavo renkant vakaro patiekalus.
Elegantiškosios vakarienės akimirkos – galerijoje: