Naujamiestyje, prieš metus duris atidariusiame restorane apsilankė visas būrys prancūzų kultūrai neabejingų garsenybių. Šventėje pasirodė Prancūzijos ambasadorė Lietuvoje Claire Lignières-Counathe, Saugirdas Vaitulionis, Vytautas Rumšas jaunesnysis, Inga ir Aivaras Stumbrai, Diana Dargienė su dukra, Ingrida Martinkėnaitė, Rima Olberkytė-Stankus su vyru Žydrūnu, Sofio Gelašvili, Rūta Elžbieta Pitkauskienė, Joringis Šatas, Irena Marozienė, LNOBT direktorius Jonas Sakalauskas, Deimantė Kazėnaitė, Viktorija Jakučinskaitė su vyru Vitalijumi ir kiti.
Renginyje apsilankiusi D.Kazėnaitė yra tikra restoranų mylėtoja. Žinoma vizažistė kartu su savo sužadėtiniu Gediminu Žilinsku labai mėgsta apsilankyti įvairiuose restoranuose ir išbndyti meniu. Prancūzų virtuvės patiekalai yra vieni iš tų, kurių D.Kazėnaitė nepraleidžia progos paragauti. Mergina ypač mėgsta tradicinį krembriulė desertą. Jis yra mėgstamiausias prancūzų virtuvės patiekalas.
Restorano pirmojo gimtadienio akimirkos – nuotraukų galerijoje:
„Prancūzų virtuvė mūsų šalyje nėra labai dažna. Todėl džiugu, kad atsiranda tokių restoranų, kur galime pasinerti į prancūziškus skonio potyrius. Esu buvusi Kanuose, Paryžiuje. Labai patiko atrasti restoranėlių, kuriuose maistas primena vietinę namų virtuvę. Tokiose vietose valgo vietiniai, o maistas yra nepriekaištingas. Na, o prabangiose restoranuose patiekalai buvo aukštame lygyje“, – pasakojo renginio viešnia.
Dizainerė Viktorija Jakučinskaitė pasakojo esanti tikra Prancūzijos mylėtoja, šią šalį lankiusi septynis kartus. „Tai labai charizmatiška šalis. Man patinku jų kultūra, šalis, maistas, gyvenimo skonis. Prancūzės mėgaujasi gyvenimu, spinti vidiniu grožiu ir pasitikėjimu“, – pasakojo V.Jakučinskaitė.
Žinoma moteris yra tikra klasikinės prancūzų virtuvės mylėtoja. Labiausiai dizainerei patinka prancūziškas paštetas „Foie gras“ ir tai, kad prancūzai jį derina su didkepsniu ir bulvėmis. Viktorija dievina prancūziškus desertus – šiai saldžiai nuodėmei moteris negali atsispirti. „Man labai patinka, kad prancūzai eina duonos pirkti į duonos parduotuvę, mėsos – į mėsos, daržovių – į daržovių parduotuvę. Jie žino, kas yra geras maistas ir geras skonis“, – šypsojosi V.Jakučinskaitė.