Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prasčiausią I.Valinskienės pasirodymą laidoje „Šok su manimi“ J.Smoriginas įvertino dešimtuku (atnaujinta 22.40 val., nuotraukos)

Šeštadienio vakarą TV3 laidos „Šok su manimi“ žiūrovai pateko į tikrą karnavalą: visiems projekto dalyviams šįkart teko šokti sambos ritmu. Alvydo Duonėlos ir Viktorijos Engelgardt-Bajor šis vakaras buvo lemtingas – bendru komisijos ir žiūrovų sprendimu mažiausiai simpatijų sulaukę šokėjai paliko projektą.
Šioje laidoje pirmosios vietos neužleido Šorena, o su projektu atsisveikinti teko A.Duonėlai.
Inga Valinskienė ir Andrius Butkus. / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

Pirmieji į šokių aikštelę žengė svečiai iš Latvijos – grupė „Pirates of the Sea“. Šie ryškiaspalvį pasirodymą surengę dainininkai ir šokėjai susibūrė susipažinę Latvijos TV3 kanalo šokių projekte, o vėliau atstovavo savo šaliai Eurovizijos konkurse.

Ne ką mažiau ryškūs į sceną žengė humoristas Justinas Jankevičius ir Rasa Židonytė, tačiau jų apranga neįtiko režisieriui Vyteniui Pauliukaičiui.

Samba yra meilės šokis, o meilė išreiškiama įvairiais būdais. Šiandien matome V.Blekaičio taliją, vadinasi, tai buvo samba, – teigiamai atsiliepė ir J.Smoriginas.„Pagalvokite apie savo kostiumus, kad neatrodytumėte kaip kolūkietis, numetęs dalgį ir kaip mergelė iš trečiaeilio kabareto“, – tarė V.Pauliukaitis. Režisierius taip pat pabarė Justiną už tai, kad jis buvo neišmokęs žingsnelių ir vis stebėjo savo partnerę.

„Justinai, pridrožėte į kelnytes, šlapimo kvapo nesijaučia, bet baimę aš jaučiu. Šiandien buvote labai blogi, nebuvo įdomios choreografijos. O juk ši laida labai populiari – buvau Dzūkijoje, ten mane nuo baudos policininkas atleido“,  – žodžių nerinko pasidžiaugti savo sėkme panoręs choreografas Jurijus Smoriginas.

Papildyta 20.41 val.  Irkluotojas Alvydas Duonėla scenoje tapo brazilų futbolininku ir iš V.Pauliukaičio sulaukė pagyrimo, jog atrodo atsigaunantis.

„Jūs žinote, kas yra pergalė, bet nežinote, kas yra džiaugsmas, jūs nemokate džiaugtis ritmu, muzika, melodika, esate lyg pavargęs po varžybų. Samba – labai džiaugsmingas šokis“, – priekaištų rado J.Smoriginas.

Viktorijos Kunauskaitės ir Jurgio Jurevičiaus pora sulaukė tikros aplodismentų audros. Šokiui beveik priekaištų neturėjo ir komisija.

Sunkiaatletis Vidas Blekaitis virto sultonu, o jo šokių partnerė – gražuole iš Rytų. Daug juoko ir šypsenų žiūrovams sukėlęs pasirodymas privertė nusišypsoti ir V.Pauliukaitį. Vyras prisipažino, kad po laidos filmavimo kiekvieną savaitę sapnuoja daug gerų emocijų keliančius V.Blekaičio pasirodymus.

„Samba yra meilės šokis, o meilė išreiškiama įvairiais būdais. Šiandien matome V.Blekaičio taliją, vadinasi, tai buvo samba“, – teigiamai atsiliepė ir J.Smoriginas.

`arūno Mažeikos/BFL nuotr./`ioje laidoje pirmosios vietos neužleido `orena, o su projektu teko atsisveikinti A.Duonėlai.
Šarūno Mažeikos/BFL nuotr./ Šioje laidoje pirmosios vietos neužleido Šorena, o su projektu teko atsisveikinti A.Duonėlai.

Projekto favoritais tituluojama Deivido Meškausko ir Šorenos pora ir šįkart nenuvylė komisijos. Šokėjai padovanojo aistringą sambą ir susilaukė tokių komplimentų kaip „harmoninga, graži pora“, buvo pagirti už įdomią kompoziciją ir efektingą finalą. Tačiau J.Smoriginas teigė, kad scenoje jam trūko Šorenos kūno ir jos „dubcytės“ vibravimo.

Papildyta 21:45 val. Visus laidos žiūrovus pakvietęs kartu šokti ir anot laidos vedėjo Vytauto Šapranausko, „masinę psichozę“ sukėlęs dainininkas Marius Kiltinavičius su partnere Egle Straleckaite sulaukė klausimų dėl gėlėtos aprangos.

„Norėjau būti hipis“, – savo pasirinkimą paaiškino Marius. Iš J.Smorigino projekto dalyvis sulaukė priekaištų dėl netinkamos ir judesius varžančios avalynės.

Šįkart komisijoje esantis šokių treneris Juozas Aleksandravičius teigė, žiūrėdamas šio projekto laidas, pastebėjęs M.Kiltinavičiaus tobulėjimą.

„Padarei pažangą ir išmokai sekti savo partnerę“, – pagyrė komisijos narys.

Pats nesėkmingiausias pasirodymas projekte „Šok su manimi“ šįvakar sugadino nuotaiką Ingai Valinskienei. Šokio viduryje moters batelio kulniukas užsikabino už suknelės krašto. Sutrikusi I.Valinskienė po šio incidento ėmė painiotis, ne kartą supainiojo ir šokio žingsnelius.

Kaip tau negėda, esi sena scenos vilkė, į sceną išėjai kaip taifūnas, o paskui išdžiūvai. Ar tau negėda?

„Kaip tau negėda, esi sena scenos vilkė, į sceną išėjai kaip taifūnas, o paskui išdžiūvai. Ar tau negėda?“ – I.Valinskienės klausinėjo J.Smoriginas.

Tuo tarpu V.Pauliukaitis pastebėjo, kad anksčiau komisija kritikuodavo šokančios I.Valinskienės pečius, o dabar vangiai judėjo moters apatinė kūno dalis. Tačiau ši kritika ir nedidelė nesėkmė nesutrukdė simpatijos Ingai neslepiančiam J.Smoriginui ją įvertinti aukščiausiu balu.

„Nesėkmė yra nesėkmė, o mes žinome, kas yra Valinskienė“, – salėje pasigirdus pasipiktinusiųjų komentarams tarė J.Smoriginas.

 Papildyta 22:40 Po atlikėjos Nijolės Pareigytės ir jos partnerio Tomo Slausgalvio šokio komisijos narys J.Smoriginas pastebėjo, kad mergina buvo išvargusi nuo laukimo ir galbūt šiek tiek pritingi repeticijų aikštelėje.

„Reikia šokti taip, kad mums būtų karšta. O mums nebuvo“, – reziumavo choreografas.

„Vienas garvežys, o kitas – minkštasis vagonas. Šitai sambai – amba“, – dar griežtesnis buvo V.Pauliukaitis.

Į sceną išėjus Jolantai Uspaskich, atrodė, kad prieš akis iškilo filmo „Matrica“ vaizdai. Tamsiais drabužiais dėvintys, akrobatinius triukus demonstravę J.Uspaskich ir Gintaras Svistunavičius buvo pagirti už spektaklį ir išbaigtą choreografinę kompoziciją, tačiau negailestingai sukritikuoti už kitus dalykus.

„Matosi, kad nelabai mėgstate sambą, nes matėme tik užuominą į šį šokį“, – teigė J.Aleksandravičius.

„Pradėsiu domėtis sportiniais šokiais, nes aš čia nieko nesupratau“, – juokėsi taip pat šokyje sambos nepastebėjęs V.Pauliukaitis. Tačiau daugiausiai priekaištų sklido iš J.Smorigino lūpų.

Jūs darote savireklamą, jūsų arogancija išpūsta, Jolantos šiame šokyje nebuvo, ji buvo tik svaidoma, mėtoma. Ką jūs darote iš tos moters, svaidote, mėtote, eksperimentuojate. Tegu samba nepasidaro nekrofilų šokiu!

„Jūs darote savireklamą, jūsų arogancija išpūsta, Jolantos šiame šokyje nebuvo, ji buvo tik svaidoma, mėtoma. Ką jūs darote iš tos moters, svaidote, mėtote, eksperimentuojate. Tegu samba nepasidaro nekrofilų šokiu!” – pyko choreografas ir porą įvertino penketu.

Po savo pasirodymo choreografas Gytis Ivanauskas sulaukė komentarų, kad šoko neritmingai. Į tai vyras atsakė, kad turbūt persikaitino soliariume – scenoje pasirodė kūną išsitepęs tamsiu dirbtiniu įdegiu. Komisijos nariams skyrus kelis septynetus, salėje pasigirdo garsus kojų beldimas – taip žiūrovai išreiškė palaikymą Gyčiui ir jo partnerei.

Paskutinis šoko iš žiūrovų neliečiamybę gavęs dainininkas Liudas Mikalauskas. Vaikinas scenoje virto cirko beždžionėle, o jo partnerė – dresuotoja. Linksmą pasirodymą pristatęs L.Mikalauskas rytoj švenčia savo gimtadienį, todėl ši neliečiamybė jam tapo tarsi dovana.

„Tai vienintelis iš šiandienos numerių, kada žiūrėjai ir džiaugeisi. Ritmika, žingsniukai išmokti, už namų darbus rašau 10“, – teigė komisijos narė Jūratė Norvaišienė.

Po žiūrovų ir komisijos bendro dviejų laidų rezultato paskelbimo paaiškėjo, kad su projektu teko atsisveikinti irkluotojui A.Duonėlai ir jo partnerei Viktorijai Engelgardt-Bajor. Priešpaskutinę vietą pelnė kitas projekto dalyvis sportininkas – V.Blekaitis. Daugiausiai simpatijų pelnė Šorena, antroje vietoje liko humoristas J.Jankevičius, trečioji – I.Valinskienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas